GLADIOLA JANI

Drejtore – Drejtoria e Marrjes në Sigurim dhe Korporatave

Znj. Jani ka mbaruar studimet e larta pranë Fakultetit të Ekonomisë, Universiteti i Tiranës, në degën Financë – Kontabilitet. Është bërë pjesë e SiCRED në nëntor 2010 si Specialiste Marketingu. Prej marsit 2015 ka mbajtur detyrën e Shefes së Sektorit Marketing dhe Projekte, njëkohësisht dhe Asistente e Drejtorit të Përgjithshëm. Që prej prillit 2017 mban detyrën Drejtore e Drejtorisë së Marrjes në Sigurim dhe Korporatave. Në prill 2017 diplomohet si Aktuare e Certifikuar.