Artan Xhori

Kryetar

Z. Xhori ka mbaruar studimet e larta pranë Fakultetit të Inxhinierisë, Universiteti i Tiranës, në degën Elektronikë, në vitin 1987.

Z. Xhori është një biznesmen i suksesshëm, ku përmendim veçanërisht tregun e elektronikës, si dhe pajisjet audio-vizuale.

Që prej vitit 2009 z. Xhori është anëtar i Këshillit Mbikëqyrës të Shoqërisë SiCRED dhe në Qershor të vitit 2018 z. Xhori u emërua kryetar i Këshillit Mbikëqyrës.