GRUPI SiCRED PUBLIKON RAPORTIN VJETOR 2013

GRUPI SiCRED PUBLIKON RAPORTIN VJETOR 2013

GRUPI SiCRED PUBLIKON RAPORTIN VJETOR 2013 Viti 2013 ka qenë një vit i qëndrueshëm për shoqërinë tonë, gjatë të cilit kemi arritur të realizojmë objektivat e vendosura, duke ruajtur pozita pothuaj të njëjta me vitin 2012. Numri i të siguruarve të shoqërisë së...
ZHVILLIMET E TREGUT TË SIGURIMIT TË JETËS NË SHQIPËRI PËR PERIUDHËN JANAR – SHTATOR 2014

ZHVILLIMET E TREGUT TË SIGURIMIT TË JETËS NË SHQIPËRI PËR PERIUDHËN JANAR – SHTATOR 2014

Zhvillimet e Tregut të Sigurimit të Jetës në Shqipëri për periudhën janar – shtator 2014 Mbyllja e 9-mujorit të viti 2014, përcolli zhvillime pozitive në tregun e sigurimit të jetës në Shqipëri. Sipas të dhënave zyrtare të AMF, primet nga sigurimet e Jetës gjatë...
STANDARD & POOR’S RRIT VLERËSIMIN PËR SHQIPËRINË NGA STABËL NË POZITIVE

STANDARD & POOR’S RRIT VLERËSIMIN PËR SHQIPËRINË NGA STABËL NË POZITIVE

Standard & Poor’s rrit vlerësimin për Shqipërinë nga stabël në pozitive Agjencia e renditjes Standard & Poor’s ka rritur vlerësimin për Shqipërinë në pozitive, nga stabël. Në të njëjtën kohë agjencia ka konfirmuar renditjen e kreditit afatgjatë dhe...
SICRED SH.A. RRIT PREZENCËN NË AKSIONET E FONDIT TË PENSIONIT SICRED SH.A.

SICRED SH.A. RRIT PREZENCËN NË AKSIONET E FONDIT TË PENSIONIT SICRED SH.A.

Shoqëria SiCRED sh.a. rrit përsëri prezencën në aksionet e Shoqërisë Administruese të Fondit të Pensionit SiCRED sh.a. SiCRED sh.a. vazhdon të përforcojë me sukses prezencën në tregun e pensioneve vullnetare. Në datën 15.08.2014 u regjistrua në Qendrën Kombëtare të...
ZHVILLIMET E TREGUT TË SIGURIMIT TË JETËS NË SHQIPËRI PËR PERIUDHËN JANAR – QERSHOR 2014

ZHVILLIMET E TREGUT TË SIGURIMIT TË JETËS NË SHQIPËRI PËR PERIUDHËN JANAR – QERSHOR 2014

Zhvillimet e Tregut të Sigurimit të Jetës në Shqipëri për periudhën janar – qershor 2014 Në mbyllje të 6-mujorit të parë të viti 2014, tregu i sigurimit të jetës në Shqipëri ka shënuar rritje në volumin total të primeve të shkruara. Sipas të dhënave zyrtare të...
NJOFTIM PËR TRANSFERIMIN E SELISË QENDRORE TË SiCRED

NJOFTIM PËR TRANSFERIMIN E SELISË QENDRORE TË SiCRED

NJOFTIM PËR TRANSFERIMIN E SELISË QENDRORE TË SiCRED Kemi kënaqësinë t’ju njoftojmë se, në përputhje me strategjinë dhe objektivat afatgjata, për zgjerimin dhe rikonstruktimin e rrjetit të degëve, SiCRED ka transferuar selinë qendrore, e cila tashmë ndodhet në...
KLINIKA ITALIANE BËHET PJESË E RRJETIT MJEKËSOR SiCRED

KLINIKA ITALIANE BËHET PJESË E RRJETIT MJEKËSOR SiCRED

KLINIKA ITALIANE BËHET PJESË E RRJETIT MJEKËSOR SiCRED Duke filluar nga muaji prill 2014, Klinika Italianë në Tiranë, është bërë pjesë e rrjetit mjekësor që bashkëpunon më SiCRED. Klinika Italiane ofron shërbime në mbi 12 specialitete të ndryshme nën asistencën e...