ZHVILLIMET E TREGUT TË SIGURIMIT TË JETËS NË SHQIPËRI PËR PERIUDHËN JANAR – SHTATOR 2015

ZHVILLIMET E TREGUT TË SIGURIMIT TË JETËS NË SHQIPËRI PËR PERIUDHËN JANAR – SHTATOR 2015

Zhvillimet e Tregut të Sigurimit të Jetës në Shqipëri për periudhën Janar – Shtator 2015 Sipas të dhënave zyrtare të AMF, primet totale nga sigurimet e Jetës gjatë periudhës janar – shtator 2015, kanë qenë rreth 688 milionë lekë, ose rreth 9.41 % më...
KONFERENCA “SISTEMI I PENSIONEVE VULLNETARE NË SHQIPËRI – ZGJERIMI I MBULIMIT”, 8 TETOR 2015

KONFERENCA “SISTEMI I PENSIONEVE VULLNETARE NË SHQIPËRI – ZGJERIMI I MBULIMIT”, 8 TETOR 2015

Konferenca “Sistemi i pensioneve vullnetare në Shqipëri – zgjerimi i mbulimit”, 8 Tetor 2015 Në datën 8 Tetor 2015, nën kujdesin e Autoritetit i Mbikëqyrjes Financiare u zhvillua konferenca “Sistemi i pensioneve vullnetare në Shqipëri – zgjerimi i...
MARRËVESHJA E UNIVERSITETIT EUROPIAN TË TIRANËS ME SiCRED

MARRËVESHJA E UNIVERSITETIT EUROPIAN TË TIRANËS ME SiCRED

Marrëveshja e Universitetit Europian të Tiranës me Shoqërinë e Sigurimit të Jetës SiCRED Më 29 Tetor 2015, në ambientet e Universitetit Europian të Tiranës, u prezantua marrëveshja e bashkëpunimit midis UET dhe Shoqërisë së Sigurimit të Jetës SiCRED sh.a.. Sipas...
SiCRED KA KËNAQËSINË T’JU NJOFTOJË PËR PUBLIKIMIN E RAPORTIT VJETOR 2014

SiCRED KA KËNAQËSINË T’JU NJOFTOJË PËR PUBLIKIMIN E RAPORTIT VJETOR 2014

SiCRED ka kënaqësinë t’ju njoftojë për publikimin e Raportit Vjetor 2014 Viti 2014 ka qenë një vit i karakterizuar përgjithësisht nga zhvillime pozitive në tregun e sigurimeve në Shqipëri, duke qenë një vit i qëndrueshëm për shoqërinë tonë, gjatë të cilit kemi...
INTERVISTË ME DREJTORIN E PËRGJITHSHËM TË SICRED SH.A. Z. GENC KOXHAJ

INTERVISTË ME DREJTORIN E PËRGJITHSHËM TË SICRED SH.A. Z. GENC KOXHAJ

Shoqëria SiCRED dhe tregu i sigurimit të jetës në Shqipëri në vitin 2015, Intervistë me Drejtorin e Përgjithshëm të SiCRED sh.a. Z. Genc KOXHAJ Drejtori i Përgjithshëm i Shoqërisë së Sigurimit të Jetës SiCRED sh.a., Z. Genc Koxhaj, është shprehur në një intervistë për...
SICRED PJESË E PANAIRIT TË KARRIERËS PRANË UNYT

SICRED PJESË E PANAIRIT TË KARRIERËS PRANË UNYT

SiCRED pjesë e Panairit të Karrierës pranë UNYT Edhe këtë vit, më 4 Qershor 2015, në mjediset e bibliotekës së Universitetit të New York-ut në Tiranë, u zhvillua Panairi i 8 i Karrierës, i kthyer tashmë në një traditë të këtij universiteti. Pjesëmarrja studentore...
SiCRED MERR PJESË NË PANAIRIN E PUNËS PRANË UET

SiCRED MERR PJESË NË PANAIRIN E PUNËS PRANË UET

SiCRED MERR PJESË NË PANAIRIN E PUNËS PRANË UET Në 21 Maj 2015, pranë Universitetit Europian të Tiranës, u zhvillua Panairi i Punës, i organizuar nga Zyra e Karrierës së UET, në të cilin morën pjesë rreth 60 shoqëri dhe institucione të ndryshme. Panairi u zhvillua në...