Eventi i shoqatës së siguruesve të jetës, pensioneve dhe fondeve të investimeve

Eventi i shoqatës së siguruesve të jetës, pensioneve dhe fondeve të investimeve

Eventi i shoqatës së siguruesve të jetës, pensioneve dhe fondeve të investimeve Shoqata e Siguruesve të Jetës, Pensioneve dhe Fondeve të Investimeve, në një mbrëmje të organizuar në njërën nga sallat e Hotel Tirana International, mirëpriti shumë nga emrat e mirënjohur...
Sigurime 9-mujori – SiCRED vazhdon ecurinë pozitive, ndëkohë tregu i sigurimit të jetës ul ritmin e rënies, artikull i botuar në revistën Monitor

Sigurime 9-mujori – SiCRED vazhdon ecurinë pozitive, ndëkohë tregu i sigurimit të jetës ul ritmin e rënies, artikull i botuar në revistën Monitor

Sigurime 9-mujori – SiCRED vazhdon ecurinë pozitive, ndëkohë tregu i sigurimit të jetës ul ritmin e rënies, artikull i botuar në revistën Monitor Sipas Raportit Statistikor të publikuar së fundmi nga AMF, të ardhurat nga Primet e Shkruara Bruto të Sigurimit të...
Vijon zgjerimi i rrjetit mjekësor të SiCRED

Vijon zgjerimi i rrjetit mjekësor të SiCRED

Vijon zgjerimi i rrjetit mjekësor të SiCRED Risitë në rrjetin mjekësor SiCRED sh.a. vijojnë me shërbimet e ofruara nga: 1. Spitali Continental, në Tiranë 2. Klinika “Jon”, në Elbasan 3. Klinika “Gentian Shabanaj”, në Elbasan Spitali Continental, me një staf të...
SiCRED dëmshpërblen me 105.000 Euro familjet e pilotëve të rënë në krye të detyrës

SiCRED dëmshpërblen me 105.000 Euro familjet e pilotëve të rënë në krye të detyrës

SiCRED dëmshpërblen me 105.000 Euro familjet e pilotëve të rënë në krye të detyrës Në datën 6 prill 2016, një helikopter i forcave të armatosura, në të cilin udhëtonin 3 ushtarakë, është rrëzuar në liqenin e Shkodrës, duke u marrë tragjikisht jetën 2 pilotëve....
SiCRED ndërmerr fushatën sensibilizuese për Sigurimin e Jetës dhe Shëndetit

SiCRED ndërmerr fushatën sensibilizuese për Sigurimin e Jetës dhe Shëndetit

SiCRED ndërmerr fushatën sensibilizuese për Sigurimin e Jetës dhe Shëndetit Blerja e një police sigurimi jete dhe shëndeti sigurisht që nuk është në fokusin e përditshëm të një personi. Që një person të blejë një policë sigurimi, fillimisht ai duhet të kuptojë...
SiCRED ka kënaqësinë të ndajë me ju Raportin Vjetor 2015

SiCRED ka kënaqësinë të ndajë me ju Raportin Vjetor 2015

SiCRED ka kënaqësinë të ndajë me ju Raportin Vjetor 2015 Gjatë vitit 2015 zhvillime pozitive dhe arritje të rëndësishme kanë shoqëruar aktivitetin e shoqërisë SiCRED sh.a. dhe shoqërive të tjera të grupit, SHAFP SiCRED sh.a. (sot CREDINS INVEST sh.a.) dhe SiCRED...
Krijohet portali www.shsjpfi.com, faqja zyrtare e internetit e Shoqatës Së Siguruesve të Jetës, Pensioneve dhe Fondeve të Investimit

Krijohet portali www.shsjpfi.com, faqja zyrtare e internetit e Shoqatës Së Siguruesve të Jetës, Pensioneve dhe Fondeve të Investimit

Krijohet portali www.shsjpfi.com, faqja zyrtare e internetit e Shoqatës Së Siguruesve të Jetës, Pensioneve dhe Fondeve të Investimit Anëtarët e Shoqatës Së Siguruesve të Jetës, Pensioneve dhe Fondeve të Investimit kanë krijuar faqen zyrtare web (www.shsjpfi.com) të...