SiCRED organizon trajnimin e forcës shitëse me fokus sigurimet e Jetës, si pjesë e rëndësishme e Financave Personale të Shqiptarëve

SiCRED organizon trajnimin e forcës shitëse me fokus sigurimet e Jetës, si pjesë e rëndësishme e Financave Personale të Shqiptarëve

SiCRED organizon trajnimin e forcës shitëse me fokus sigurimet e Jetës, si pjesë e rëndësishme e Financave Personale të Shqiptarëve Publiku Shqiptar ka ende nevojë për informacion mbi kulturën e kursimit, në mënyrë që të bëjë zgjedhjet e duhura në investime apo...
Nënshkruhet memorandumi i bashkëpunimit në fushën financiare dhe të sigurimit

Nënshkruhet memorandumi i bashkëpunimit në fushën financiare dhe të sigurimit

Nënshkruhet memorandumi i bashkëpunimit në fushën financiare dhe të sigurimit Në emër të zhvillimit të sektorit financiar në mbështetje të zhvillimit të ekonomisë, më 13.09.2017, është nënshkruar Memorandumi i Bashkëpunimit në fushën financiare dhe të sigurimit! Për...
SiCRED publikon Raportin Vjetor 2016

SiCRED publikon Raportin Vjetor 2016

SiCRED publikon Raportin Vjetor 2016 Viti 2016 ishte vit sfidues, por përtej vështirësive të tregut financiar, SiCRED ka dëshmuar për rritje të primeve të shkruara me 4.38% më shumë se viti 2015, duke rritur kështu pjesën e tregut me 2.5% krahasuar me një vit më parë....
Klinika “Zogu i Parë”, pjesë e rrjetit mjekësor të SiCRED

Klinika “Zogu i Parë”, pjesë e rrjetit mjekësor të SiCRED

Klinika “Zogu i Parë”, pjesë e rrjetit mjekësor të SiCRED SiCRED vijon zgjerimin e rrjetit të saj mjekësor, duke shtuar në fond një nga klinikat më të reja në Shqipëri. Klinika “Zogu i Parë”, me vendndodhje në Tiranë, ofron për klientët e SiCRED një eksperiencë...
SiCRED e para në pagesat e dëmeve dhe përfitimeve për 4 mujorin tek Tregu i Sigurimit të Jetës – Shkrim në revistat ekonomike.

SiCRED e para në pagesat e dëmeve dhe përfitimeve për 4 mujorin tek Tregu i Sigurimit të Jetës – Shkrim në revistat ekonomike.

SiCRED e para në pagesat e dëmeve dhe përfitimeve për 4 mujorin tek Tregu i Sigurimit të Jetës – Shkrim në revistat ekonomike. Të dhënat zyrtare nga Autoriteti i Mbikeqyrjes Financiare konfirmuan se për 4-mujorin e parë të vitit 2017 Shoqëria e Sigurimit të Jetës...
SiCRED, për të katërtin vit radhazi, mbështet festivalin “Vox Baroque”

SiCRED, për të katërtin vit radhazi, mbështet festivalin “Vox Baroque”

SiCRED, për të katërtin vit radhazi, mbështet festivalin “Vox Baroque” Festivali “Vox Baroque” këtë vit vjen në Shqipëri me edicionin e tij të IV. I organizuar nga qendra Vox Baroque Albania, tingujt e muzikës napolitane do jenë shoqëruesit e dëgjuesve në rrethin e...
SiCRED zgjeron rrjetin e saj mjekësor edhe në Greqi!  Lexoni artikujt në shtypin e shkruar.

SiCRED zgjeron rrjetin e saj mjekësor edhe në Greqi! Lexoni artikujt në shtypin e shkruar.

SiCRED zgjeron rrjetin e saj mjekësor edhe në Greqi! Lexoni artikujt në shtypin e shkruar. Si Shoqëri Sigurimi Jete, e cila operon në tregun shqiptar që prej vitit 2003, SiCRED vjen në treg me risinë më të fundit, e cila konsiston në zgjerimin e rrjetit mjekësor....