Klinika “Zogu i Parë”, pjesë e rrjetit mjekësor të SiCRED

Klinika “Zogu i Parë”, pjesë e rrjetit mjekësor të SiCRED

Klinika “Zogu i Parë”, pjesë e rrjetit mjekësor të SiCRED SiCRED vijon zgjerimin e rrjetit të saj mjekësor, duke shtuar në fond një nga klinikat më të reja në Shqipëri. Klinika “Zogu i Parë”, me vendndodhje në Tiranë, ofron për klientët e SiCRED një eksperiencë...
SiCRED e para në pagesat e dëmeve dhe përfitimeve për 4 mujorin tek Tregu i Sigurimit të Jetës – Shkrim në revistat ekonomike.

SiCRED e para në pagesat e dëmeve dhe përfitimeve për 4 mujorin tek Tregu i Sigurimit të Jetës – Shkrim në revistat ekonomike.

SiCRED e para në pagesat e dëmeve dhe përfitimeve për 4 mujorin tek Tregu i Sigurimit të Jetës – Shkrim në revistat ekonomike. Të dhënat zyrtare nga Autoriteti i Mbikeqyrjes Financiare konfirmuan se për 4-mujorin e parë të vitit 2017 Shoqëria e Sigurimit të Jetës...
SiCRED, për të katërtin vit radhazi, mbështet festivalin “Vox Baroque”

SiCRED, për të katërtin vit radhazi, mbështet festivalin “Vox Baroque”

SiCRED, për të katërtin vit radhazi, mbështet festivalin “Vox Baroque” Festivali “Vox Baroque” këtë vit vjen në Shqipëri me edicionin e tij të IV. I organizuar nga qendra Vox Baroque Albania, tingujt e muzikës napolitane do jenë shoqëruesit e dëgjuesve në rrethin e...
SiCRED zgjeron rrjetin e saj mjekësor edhe në Greqi!  Lexoni artikujt në shtypin e shkruar.

SiCRED zgjeron rrjetin e saj mjekësor edhe në Greqi! Lexoni artikujt në shtypin e shkruar.

SiCRED zgjeron rrjetin e saj mjekësor edhe në Greqi! Lexoni artikujt në shtypin e shkruar. Si Shoqëri Sigurimi Jete, e cila operon në tregun shqiptar që prej vitit 2003, SiCRED vjen në treg me risinë më të fundit, e cila konsiston në zgjerimin e rrjetit mjekësor....
SiCRED pjesëmarrëse në Panairin e Karrierës pranë UET

SiCRED pjesëmarrëse në Panairin e Karrierës pranë UET

SiCRED pjesëmarrëse në Panairin e Karrierës pranë UET Si një nga evenimentet më të rëndësishme që organizojnë institucionet shtetërore dhe universitetet private, Panairi i Punës edhe këtë vit nuk mungoi në Universitetin Europian të Tiranës. Dhjetra kompani që veprojnë...
SiCRED në mbështetje të studentëve të Universitetit Metropolitan Tirana.

SiCRED në mbështetje të studentëve të Universitetit Metropolitan Tirana.

SiCRED në mbështetje të studentëve të Universitetit Metropolitan Tirana. Panairi i karrierës “MetroCareer” organizuar nga UMT, një mundësi e shkëlqyer ndërveprimi midis universitetit dhe punëdhënësve potencialë. Tashmë një traditë edhe për SiCRED sh.a., e cila është...
Shoqëria SiCRED sh.a. tashmë zotëron 24% të aksioneve të CREDINS Invest sh.a.

Shoqëria SiCRED sh.a. tashmë zotëron 24% të aksioneve të CREDINS Invest sh.a.

Shoqëria SiCRED sh.a. tashmë zotëron 24% të aksioneve të CREDINS Invest sh.a. SiCRED sh.a. shton prezencën e saj në CREDINS Invest sh.a.. Tashmë në QKB, është realizuar regjistrimi i strukturës së re aksionare, ku shoqëria SiCRED sh.a. zotëron 24% të aksioneve në...