SiCRED në Panairin e Karrierës pranë UNYT

SiCRED në Panairin e Karrierës pranë UNYT

SiCRED në Panairin e Karrierës pranë UNYT Më datë 23 maj 2018, në ambientet e Universitetit të New York-ut në Tiranë, u zhvillua Dita e Karrierës me studentët e universitetit. Nën frymën e intervistave të punësimit dhe internship-eve, panairi u vizitua nga studentë të...
AMF organizon konferencën kombëtare për “Edukimin Financiar”

AMF organizon konferencën kombëtare për “Edukimin Financiar”

AMF organizon konferencën kombëtare për “Edukimin Financiar” Më datë 24 Maj 2018 u mbajtën punimet e konferencës kombëtare për Edukimin Financiar, me fokus kryesor studentët, organizuar nga Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare. Një organizim i tillë vjen si nevojë e...
SiCRED në Panairin e Pestë të Karrierës pranë Universitetit Epoka

SiCRED në Panairin e Pestë të Karrierës pranë Universitetit Epoka

SiCRED në Panairin e Pestë të Karrierës pranë Universitetit Epoka SiCRED edhe këtë vit pjesëmarrëse në Panairin e Karrierës të Universitetit Epoka organizuar në ambientet e vetë Universitetit. 60 kompani ishin prezente në panair për të intervistuar studentët e...
SiCRED kryeson tek Jeta në pagesat e dëmeve dhe përfitimeve për 2017! Lexoni artikujt në shtypin e shkruar

SiCRED kryeson tek Jeta në pagesat e dëmeve dhe përfitimeve për 2017! Lexoni artikujt në shtypin e shkruar

SiCRED kryeson tek Jeta në pagesat e dëmeve dhe përfitimeve për 2017! Lexoni artikujt në shtypin e shkruar Të dhënat zyrtare nga Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare konfirmuan se për vitin 2017 Shoqëria e Sigurimit të Jetës SiCRED sh.a. renditet e para në pagesat e...
SiCRED pjesë e Ditës së Karrierës në Fakultetin e Ekonomisë, Universiteti i Tiranës

SiCRED pjesë e Ditës së Karrierës në Fakultetin e Ekonomisë, Universiteti i Tiranës

SiCRED pjesë e Ditës së Karrierës në Fakultetin e Ekonomisë, Universiteti i Tiranës SiCRED mori pjesë për të disatin vit radhazi në panairin organizuar nga Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës, Dita e Karrierës 2018 “Hidh Hapin Tënd”. Mbi 50 kompani ishin të...
SiCRED jep kontributin e saj ndaj punëkërkuesve në Panairin e Punës “Work & Study” 2018

SiCRED jep kontributin e saj ndaj punëkërkuesve në Panairin e Punës “Work & Study” 2018

SiCRED jep kontributin e saj ndaj punëkërkuesve në Panairin e Punës “Work & Study” 2018 SiCRED jep kontributin e saj në Panairin e Punës “Work & Study” 2018, të mbajtur në datat 28, 29 dhe 30 Mars, organizuar edhe këtë vit nga Bashkia Tiranë, Dhoma e...
SiCRED përqafon trashëgiminë kulturore kombëtare si identitet të shoqërisë dhe aksionarëve të saj

SiCRED përqafon trashëgiminë kulturore kombëtare si identitet të shoqërisë dhe aksionarëve të saj

SiCRED përqafon trashëgiminë kulturore kombëtare si identitet të shoqërisë dhe aksionarëve të saj Shqipëria, në të kaluarën ka pasur një trashëgimi mbresëlënëse në fushën e zejeve. Shkëlqimi i saj kulmoi në shekullin XIX, me qendrat e famshme të Shkodrës, Prizrenit,...