Rrjetit Mjekësor SiCRED i shtohet Studio Dentare Valera

Rrjetit Mjekësor SiCRED i shtohet Studio Dentare Valera

Rrjetit Mjekësor SiCRED i shtohet Studio Dentare Valera Së fundmi Rrjetit Mjekësor SiCRED i është shtuar një tjetër klinikë prestigjioze dentare – Studio Dentare Valera. Me vendndodhje në Tiranë, Rr. Pjetër Bogdani, “Studio Dentare Valera” ofron një gamë të...
SiCRED ka kënaqësinë të ndajë me ju Raportin Vjetor 2018!

SiCRED ka kënaqësinë të ndajë me ju Raportin Vjetor 2018!

SiCRED ka kënaqësinë të ndajë me ju Raportin Vjetor 2018! Viti 2018 ishte një vit sfidues, ku puna energjike në grup dhe menaxhimi i kujdesshëm dhanë frytet e tyre që shoqëria të rrisë volumin e të ardhurave dhe të përmirësojë treguesit financiarë kyç. E ndërsa lëmë...
SiCRED në Panairin e Karrierës pranë Universitetit Metropolitan

SiCRED në Panairin e Karrierës pranë Universitetit Metropolitan

SiCRED në Panairin e Karrierës pranë Universitetit Metropolitan Për të pestin vit radhazi, SiCRED ishte pjesëmarrëse në Panairin e Karrierës të mbajtur në ambientet e Universitetit Metropolitan të Tiranës, ku më shumë se 40 biznese vendase ofruan mbështetjen e tyre...
SiCRED në Panairin e Karrierës 2019 pranë UNYT

SiCRED në Panairin e Karrierës 2019 pranë UNYT

SiCRED në Panairin e Karrierës 2019 pranë UNYT Universiteti i New York–ut në Tiranë e ka kthyer tashmë në një traditë organizimin e Panairit të Karrierës në ambientet e tij, duke bashkëpunuar me disa nga kompanitë më prestigjioze të tregut shqiptar. SiCRED,...
Zgjerohet më tej Rrjeti Mjekësor SiCRED

Zgjerohet më tej Rrjeti Mjekësor SiCRED

Zgjerohet më tej Rrjeti Mjekësor SiCRED Rrjetit Mjekësor SiCRED i shtohet kontributi i Hemera Medical Center, klinikë me një gamë të gjerë shërbimesh diagnostikuese, e specializuar në: Okulistikë, ku departamenti i oftalmologjisë ofron shërbime që nga ekzaminimet...
SiCRED pjesë e Panairit të gjashtë të Karrierës në Universitetin Epoka

SiCRED pjesë e Panairit të gjashtë të Karrierës në Universitetin Epoka

SiCRED pjesë e Panairit të gjashtë të Karrierës në Universitetin Epoka “6th Career Fair”, mbajtur në ambientet e Universitetit Epoka, pati pjesëmarrjen e SiCRED në mes të kompanive të tjera. 65 kompani vendase realizuan intervista me qëllim punësimi apo internshipi...
SiCRED pjesë e panairit “Dita e Karrierës” në Fakultetin e Ekonomisë

SiCRED pjesë e panairit “Dita e Karrierës” në Fakultetin e Ekonomisë

SiCRED pjesë e panairit “Dita e Karrierës” në Fakultetin e Ekonomisë SiCRED edhe këtë vit u bë pjesë e panairit “Dita e Karrierës”, kthyer tashmë në traditë, të organizuar më 18 Prill 2019, pranë Fakultetit të Ekonomisë, Universiteti i Tiranës, i cili ka si qëllim...