Njoftim për orarin e punës

Njoftim për orarin e punës

Njoftim për orarin e punës POST Rrjeti mjekësor SiCRED zgjerohet me… Si të zgjidhni sigurimin e duhur pë… SiCRED ka kënaqësinë të ndajë me ju… Përse kujdesi parandalues ul shpenz… Të kuptojmë diferencat mes disa pre… KATEGORITË Viti...
Njoftim për orarin e punës

Njoftim për orarin e punës

Njoftim për orarin e punës Të nderuar klientë dhe bashkëpunëtorë të shoqërisë SiCRED, Ju bëjmë me dije se orari i punës është përditësuar momentalisht, për t’iu përshtatur kufizimeve aktuale të qarkullimit. Do të jemi hapur në intervalin 08:00-12:30, deri në një...
Disa masa të nevojshme për të shmangur përhapjen e virusit COVID-19

Disa masa të nevojshme për të shmangur përhapjen e virusit COVID-19

Disa masa të nevojshme për të shmangur përhapjen e virusit COVID-19 Të nderuar klientë dhe bashkëpunëtorë të shoqërisë SiCRED sh.a., Ndodhur përballë kësaj situate të pazakontë dhe emergjente, me përhapjen e shpejtë të virusit COVID-19 në të gjithë botën dhe në vendin...
Spitali Sante Plus Group pjesë e Rrjetit Mjekësor SiCRED

Spitali Sante Plus Group pjesë e Rrjetit Mjekësor SiCRED

Spitali Sante Plus Group pjesë e Rrjetit Mjekësor SiCRED Spitali Sante Plus Group bëhet pjesë e rrjetit gjithmonë në zgjerim të subjekteve mjekësore, të cilat bashkëpunojnë me SiCRED. Spitali dallon për standarde të larta të shërbimit dhe teknologjinë moderne të...