Rrjeti Mjekësor SiCRED vijon shtrirjen e mëtejshme edhe jashtë kufijve

Rrjeti Mjekësor SiCRED vijon shtrirjen e mëtejshme edhe jashtë kufijve

Rrjeti Mjekësor SiCRED vijon shtrirjen e mëtejshme edhe jashtë kufijve SiCRED është krenare për bashkëpunimet e saj me spitalet më në zë në rajon dhe Europë. Rrjeti mjekësor në Turqi radhit disa nga spitalet më prestigjioze, që ofrojnë shërbime të niveleve më të...
Të gjithë fëmijët kanë të drejtë të gëzojnë!

Të gjithë fëmijët kanë të drejtë të gëzojnë!

Të gjithë fëmijët kanë të drejtë të gëzojnë! Për Festën e Fëmijëve, me 1 Qershor, SiCRED dhuroi pranë Fondacionit Down Syndrome Albana, për të mbështetur shërbimin terapeutik të njërit prej fëmijëve, që përfiton prej shërbimeve në qendrën PRO PAK. Nëpërmjet këtij...
Informacion mbi taksat dhe tatimet në sigurime

Informacion mbi taksat dhe tatimet në sigurime

Informacion mbi taksat dhe tatimet në sigurime. Cilat janë taksat dhe tatimet që rëndojnë mbi produktet e sigurimit? A kanë këto produkte incentiva fiskale dhe çfarë përparësie gëzojnë konsumatorët e këtij sektori të ekonomisë? Klikoni për të mësuar mbi taksat dhe...
Intervistë me Z. Genc Koxhaj në Revistën Monitor

Intervistë me Z. Genc Koxhaj në Revistën Monitor

Intervistë me z.Genc Koxhaj në Revistën Monitor Sigurimi i Jetës dhe Shëndetit përfaqëson mbrojtjen tipike për konsumatorin në rast pandemie. Rritja e numrit të infektimeve me COVID-19 ka sjellë dhe rritjen e numrit të kërkesave për rimbursim pranë SiCRED, ku, që nga...
Njoftim për ndryshim në Rrjetin Mjekësor SiCRED!

Njoftim për ndryshim në Rrjetin Mjekësor SiCRED!

Njoftim për ndryshim në Rrjetin Mjekësor SiCRED! Rrjeti Mjekësor SiCRED është subjekt ndryshimesh të vazhdueshme. Tashmë mbi 120 klinika dhe spitale private, brenda dhe jashtë Shqipërisë, janë pjesë e tij. Na ndiqni për t’u informuar mbi ndryshimet në rrjetin tonë...