Përse më duhet sigurimi i jetës dhe shëndetit në udhëtim?

Përse më duhet sigurimi i jetës dhe shëndetit në udhëtim?

BLOG SiCRED Përse më duhet sigurimi i jetës dhe shëndetit në udhëtim? Nga Evelina Koçi Publikuar më: 23.06.2021 Sigurimi në udhëtim është një mjet thelbësor për të udhëtuar në mënyrë të sigurt dhe nëse besoni se është i tepërt, ose që ndoshta është një nga shpenzimet...
Po bien numrat e infektimeve. Po tani?

Po bien numrat e infektimeve. Po tani?

BLOG SiCRED Po bien numrat e infektimeve. Po tani? Nga: Greta Sejdinaj Publikuar më 21.05.2021 “Kisha nisur të mendoja për sigurimin e jetës dhe shëndetit për veten dhe familjen, por tani që pandemia po qetësohet, nuk më duhet më!”. Pohimi i mësipërm mund t’ju...
Ngjarjet jetësore që ndikojnë në llojin e sigurimit të jetës

Ngjarjet jetësore që ndikojnë në llojin e sigurimit të jetës

BLOG SiCRED Ngjarjet jetësore që ndikojnë në llojin e sigurimit të jetës Nga: Greta Sejdinaj Publikuar më 18.05.2021 Sigurimi i jetës është një mbrojtje që duhet të na shoqërojë përgjatë gjithë jetës, por, në etapat e ndryshme të saj, tipologjia e sigurimit, që na...
Agjenti për sigurimin e jetës, hallka lidhëse drejt sigurimit tuaj

Agjenti për sigurimin e jetës, hallka lidhëse drejt sigurimit tuaj

BLOG SiCRED Agjenti për sigurimin e jetës, hallka lidhëse drejt sigurimit tuaj. Ervis Ndreaj Agjent në sigurime jete Publikuar më 23.04.2021 “- Përse duhet të sigurohem?” Kjo nuk është një pyetje që i duhet bërë agjentit për sigurimin e jetës, por një pyetje që duhet...
Sigurimi i jetës dhe pandemia

Sigurimi i jetës dhe pandemia

BLOG SiCRED Sigurimi i jetës dhe pandemia Rëndësia e të qenit të siguruar Nga: Greta Sejdinaj Publikuar: 22.02.2021 Pandemia është një fenomen i çuditshëm. Në dukje na detyron të qëndrojmë larg njëri-tjetrit, por në të vërtetë jemi shumë më pranë, në fatin e...
Si të raportoj dëmin tim pranë SiCRED?

Si të raportoj dëmin tim pranë SiCRED?

BLOG SiCRED Si të raportoj dëmin tim pranë SiCRED? Nga: Elona Fetollari Publikuar: 03.02.2021 Me nënshkrimin e  kontratës së sigurimit, të siguruarit i lind e drejta për të përfituar nga kjo kontratë dhe për të reklamuar ndaj siguruesit çdo dëm që mund t’i shkaktohet...
Si të zgjidhni sigurimin e duhur për ju?

Si të zgjidhni sigurimin e duhur për ju?

BLOG SiCRED Si të zgjidhni sigurimin e duhur për ju? Nga: Evelina Koçi dhe Greta Sejdinaj Publikuar: 14.10.2020 Sigurimi i shëndetit është sigurimi që ju mbron në rast të shfaqjes së problemeve shëndetësore, të cilat i trajtoni duke ju drejtuar kujdesit shëndetësor...