RRJETI MJEKËSOR NË SHQIPËRI – TIRANË

\

KLINIKA DENTARE "DR. ERJO SHUNDI"

Adresa: Rr. “Muhamet Gjollesha”, Pall. 43/2, Shk.1, Ap.2, Tiranë
Cel: +355 (0) 68 40 83 000
E-mail: erjo79@yahoo.com
\

KLINIKA DENTARE "KORAL"

Adresa: Rr. Brigada e VIII, Pall. Agimi, Shkalla 21, Kati 2, Tiranë
Tel: +355 (0) 44 513 029
Cel: +355 (0) 69 20 63 230
E-mail: klinikakoral@gmail.com
\

KLINIKA DENTARE ELITE DENTAL

Adresa: Bulevardi “Zogu I”, pranë PostësNr. 4
Dr. Ermelinda Kumi
Tel: +355 67 4098 730
E-mail: ermelindakumi@yahoo.com
Dr. Maksim Karaguni
Tel: +355 69 2939 639
\

KLINIKA DENTARE "KISS DENT"

Adresa: Prapa “Akademisë së Arteve”, pranë Tirana Bank, Tiranë

Cel: +355 (0) 69 20 62 408
E-mail: info@kissdent.com
Web: www.kissdent.com
\

KLINIKA DENTARE "DR. MAKSIM KARAGUNI"

Adresa: Bulevardi “Zogu I”, Tiranë

\

KLINIKA DENTARE "AMC"

Adresa: Ruga dytesore e autostradës Tiranë –Durrës, Fusha Mëzez, Kashar Tiranë

\

STUDIO DENTARE VALERA

Adresa: Rr. Pjetër Bogdani, Nr. 7/1, Tiranë
Cel: +355 (0) 68 20 48 038
Tel: +355 (0) 42 26 17 78
e-mail: dhimiter@valeradent.al
web: www.valeradent.al

Rrjeti Mjekësor SiCRED Jashtë Shqipërisë

Prej disa vjetësh, shoqëria SiCRED ka një bashkëpunim të suksesshëm me një sërë spitalesh dhe klinika mjekësore në Europë, shumë prej të cilave janë të akredituara ndërkombëtarisht nga organizma botërore për cilësinë e shërbimeve që ofrojnë.
Pranë këtyre qendrave mjekësore, të siguruarve të SiCRED, iu ofrohet marrja e shërbimeve të specializuara përmes teknologjive mjekësore më bashkëkohore.

Për më tepër informacion, Ju lutemi të kontaktoni me Zyrat Qendrore të Shoqërisë SiCRED sh.a.:

Tel.: +355 4 22 37 549
Cel.: + 355 69 20 84 026
Fax: +355 4 22 37 530
e-mail: contact@sicred.com.al