KLINIKA DHE LABRATORË – ELBASAN

\

QENDRA DIAGNOSTIKE “HARRISON”

Adresa: Elbasan

\

KLINIKA GENTIAN SHABANAJ

Adresa: Lagjja “Haxhias”, Rr. Petrit Gaçe”, Elbasan
cel:0682099073
email:drgshabanaj@yahoo.com

\

KLINIKA JON

Adresa: Lagjja “Aqif Pasha”, përballë Ambulancës Qendrore, Elbasan
cel: +355692155422
email: sofokli92@gmail.com

Rrjeti Mjekësor SiCRED Jashtë Shqipërisë

Prej disa vjetësh, shoqëria SiCRED ka një bashkëpunim të suksesshëm me një sërë spitalesh dhe klinika mjekësore në Europë, shumë prej të cilave janë të akredituara ndërkombëtarisht nga organizma botërore për cilësinë e shërbimeve që ofrojnë.
Pranë këtyre qendrave mjekësore, të siguruarve të SiCRED, iu ofrohet marrja e shërbimeve të specializuara përmes teknologjive mjekësore më bashkëkohore.

Për më tepër informacion, Ju lutemi të kontaktoni me Zyrat Qendrore të Shoqërisë SiCRED sh.a.:

Tel.: +355 4 22 37 549
Cel.: + 355 69 20 84 026
Fax: +355 4 22 37 530
e-mail: contact@sicred.com.al