KLINIKA DHE LABORATORË – FIER

\

KLINIKA JETA

Adresa: Lagja “1 Maji”, Rruga “Çamëria”, Banesa nr.4, Fier, Shqipëri
Tel: 0692190802
Email: altinmuskaj@hotmail.com
\

KLINIKA BYLIS

Adresa: Lagja “1 Maji”, Rruga “Çamëria”, pranë Ploklinikës, Fier, Shqipëri
cel: +355 068 20 43 383
email: bylispharma@hotmail.com

Rrjeti Mjekësor SiCRED Jashtë Shqipërisë

Prej disa vjetësh, shoqëria SiCRED ka një bashkëpunim të suksesshëm me një sërë spitalesh dhe klinika mjekësore në Europë, shumë prej të cilave janë të akredituara ndërkombëtarisht nga organizma botërore për cilësinë e shërbimeve që ofrojnë.
Pranë këtyre qendrave mjekësore, të siguruarve të SiCRED, iu ofrohet marrja e shërbimeve të specializuara përmes teknologjive mjekësore më bashkëkohore.

Për më tepër informacion, Ju lutemi të kontaktoni me Zyrat Qendrore të Shoqërisë SiCRED sh.a.:

Tel.: +355 4 22 37 549
Cel.: + 355 69 20 84 026
Fax: +355 4 22 37 530
e-mail: contact@sicred.com.al