KLINIKA DHE LABORATORË – KORÇË

\

KLINIKA "HIPOKRATIO"

Adresa: Lagjia Nr. 5,
Rr. “Don Gjon Buzuku”,
Pall. i Xhengove, Korçë
tel:+355 (82) 242 666
email: estelazonja@yahoo.com

\

KLINIKA KRISTI

Adresa: Lagjia 16, Rruga “Rexhep Telhaj”, Vila 02, Korçë
Tel: +355 822 50 771
E-mail: info@klinikakristi.com
Website: www.klinikakristi.com/

Rrjeti Mjekësor SiCRED Jashtë Shqipërisë

Prej disa vjetësh, shoqëria SiCRED ka një bashkëpunim të suksesshëm me një sërë spitalesh dhe klinika mjekësore në Europë, shumë prej të cilave janë të akredituara ndërkombëtarisht nga organizma botërore për cilësinë e shërbimeve që ofrojnë.
Pranë këtyre qendrave mjekësore, të siguruarve të SiCRED, iu ofrohet marrja e shërbimeve të specializuara përmes teknologjive mjekësore më bashkëkohore.

Për më tepër informacion, Ju lutemi të kontaktoni me Zyrat Qendrore të Shoqërisë SiCRED sh.a.:

Tel.: +355 4 22 37 549
Cel.: + 355 69 20 84 026
Fax: +355 4 22 37 530
e-mail: contact@sicred.com.al