KLINIKA DHE LABORATORË – SHKODËR

\

QENDRA SHNËDETËSORE "ARDJAN YMERAJ"

Adresa: Lagjia “Qemal Stafa”, Rr. “Jorgji
Kalamitri”, Shkodër
Cel: +355 (0) 69 20 99 192
Email: qshendetesore_dy@yahoo.com
\

KLINIKA "ITALMEDICA"

Adresa: Rr. Selaudin Bekteshi, pranë Xhamisë në Piacë, Shkodër
Tel: +355 (0) 22 248 345
Cel: +355 (0) 67 31 54 937
Email: italmedica@yahoo.com
\

KLINIKA "ZAMA"

Adresa: Lagja “Kongresi i Përmetit”, Rr. “Oso Kuka”, godina 1 katëshe, Shkodër
Cel: +355 (0) 69 28 72 277
E-mail: isad.ulqinaku@gmail.com

Rrjeti Mjekësor SiCRED Jashtë Shqipërisë

Prej disa vjetësh, shoqëria SiCRED ka një bashkëpunim të suksesshëm me një sërë spitalesh dhe klinika mjekësore në Europë, shumë prej të cilave janë të akredituara ndërkombëtarisht nga organizma botërore për cilësinë e shërbimeve që ofrojnë.
Pranë këtyre qendrave mjekësore, të siguruarve të SiCRED, iu ofrohet marrja e shërbimeve të specializuara përmes teknologjive mjekësore më bashkëkohore.

Për më tepër informacion, Ju lutemi të kontaktoni me Zyrat Qendrore të Shoqërisë SiCRED sh.a.:

Tel.: +355 4 22 37 549
Cel.: + 355 69 20 84 026
Fax: +355 4 22 37 530
e-mail: contact@sicred.com.al