KLINIKA DHE LABORATORË – VLORË

\

POLIAMBULATORIO "CARAVELL"

Adresa: Lagjja Partizani, Rruga Fejzi Miçolli, Nr.30. Vlorë
tel: +35533228735

\

KLINIKA BAKAJ

Adresa: Lagjia 1 Maj, (Pranë Postës së Çoles)
Tel: +355 400 900
Cel: +355 69 74 84 606
email:info@klinikabakaj.com
Website:www.klinikabakaj.com

Rrjeti Mjekësor SiCRED Jashtë Shqipërisë

Prej disa vjetësh, shoqëria SiCRED ka një bashkëpunim të suksesshëm me një sërë spitalesh dhe klinika mjekësore në Europë, shumë prej të cilave janë të akredituara ndërkombëtarisht nga organizma botërore për cilësinë e shërbimeve që ofrojnë.
Pranë këtyre qendrave mjekësore, të siguruarve të SiCRED, iu ofrohet marrja e shërbimeve të specializuara përmes teknologjive mjekësore më bashkëkohore.

Për më tepër informacion, Ju lutemi të kontaktoni me Zyrat Qendrore të Shoqërisë SiCRED sh.a.:

Tel.: +355 4 22 37 549
Cel.: + 355 69 20 84 026
Fax: +355 4 22 37 530
e-mail: contact@sicred.com.al