Përgjegjësia Sociale

SiCRED në mbështetje të Down Syndrome Albania dhe individëve me aftësi të kufizuara
Shoqëria SiCRED sh.a., edhe në këto ditë të vështira që po jetojmë, tregon kujdes të veçantë ndaj nevojave të shoqërisë. Në këtë kuadër, SiCRED ka finalizuar së fundmi marrëveshjen me Fondacionin Down Syndrome Albania, për të ndihmuar financiarisht DSA në rrugëtimin e tij, synimi i të cilit është… Lexo më shumë

SiCRED, për të katërtin vit radhazi, mbështet festivalin “Vox Baroque”
Festivali “Vox Baroque” këtë vit vjen në Shqipëri me edicionin e tij të IV. I organizuar nga qendra Vox Baroque Albania, tingujt e muzikës napolitane do jenë shoqëruesit e dëgjuesve në rrethin e Tiranës, Korçës, Shkodrës, Vlorës dhe Beratit. Përhapja e muzikës baroke … Lexo më shumë

SiCRED mbështetës i festivalit Vox Baroque – Edicioni III
Festivali Vox Baroque – Edicioni III, i organizuar nga qendra Vox Baroque Albania, çeli siparin e tij në mbrëmjen e datës 3 Korrik në qytetin e Korçës. Festivali i Muzikës së Vjetër Vox Baroque mbetet aktiviteti i vetëm në llojin e tij në Shqipëri, i dedikuar tërësisht repertorit barok … Lexo më shumë

SiCRED në mbështetje të kulturës dhe të të rinjve
SiCRED në mbështetje të kulturës, këtë radhë mbështet organizimin e Festivalit Teatror të shkollave të mesme të Tiranës dhe Festivalit Mbarëkombëtar Teatror të shkollave të mesme Shqip 2016. “Shoqata e Artistëve të Rinj të Skenës” organizoi edhe këtë vit dy Festivalet, duke ndjekur… Lexo më shumë

SICRED, “SILVER SPONSOR” I KONFERENCËS SË DYTË VJETORE TË SHOQATËS SHQIPTARE TË TRAUMËS
Në datat 22 dhe 23 Prill 2016, për të dytin vit radhazi, u mbajt konferenca vjetore e Shoqatës Shqiptare të Traumës, pranë ambienteve të Tirana International Hotel & Conference Center. Pjesëmarrës në konferencë ishin Ministri i Shëndetësisë z. Ilir Beqaj, mjekë të Spitalit të Traumës, Kirurgë, Ortopedë, Reanimatorë, Mjekë të Urgjencës, si dhe… Lexo më shumë