Rrjeti Mjekësor SiCRED vijon shtrirjen e mëtejshme edhe jashtë kufijve

SiCRED është krenare për bashkëpunimet e saj me spitalet më në zë në rajon dhe Europë. Rrjeti mjekësor në Turqi radhit disa nga spitalet më prestigjioze, që ofrojnë shërbime të niveleve më të larta, me aparaturat më bashkëkohore.

Së fundmi, listës së bashkëpunimeve me SiCRED i shtohet filiali më ri në Stamboll i një prej spitaleve më të mirënjohur në Turqi, i cili është i përbërë prej gjashtë spitalesh, e që bashkëpunon me SiCRED që prej vitit 2018.

Filiali i ri specializohet në transplantin robotik dhe tradicional të veshkës, si dhe në ndërhyrje të tjera kirurgjikale robotike; ndërhyrjet kirurgjikale të tumorit të të rriturve dhe ato pediatrike; ndërhyrjet kirurgjikale karidake; qendrën e shëndetit të zemrës së të moshuarve etj.

Po përgatitet, ndërkaq, të sjellë ndryshim në metodat klinike dhe të trajtimit, përfshirë qendrën e shtyllës kurrizore, klinikën e rehabilitimit dhe qelizat staminale.

Na kontaktoni për më tepër informacion.