SiCRED Assistance në emisionin Wake Up

Administratorja e SiCRED Assistance, znj. Vjosa Bodo, flet në emisionin Wake Up mbi shqetësimin për sëmundjet që prekin më shumë shqiptarët dhe konferencën mjekësore që organizohet lidhur me këtë tematikë “Për të Përmirësuar Shëndetin së bashku. Dimensioni Kombëtar dhe Rajonal.”

Klikoni për videon e plotë: