Në Duar të Sigurta

Mbështetuni tek ne për një jetë të sigurt dhe pa shqetësime!

Ndihuni të qetë me sigurimin tuaj të jetës!

Rrjeti Mjekësor

Mbi 120 klinika dhe spitale private, brenda dhe jashtë Shqipërisë, pjesë të Rrjetit Mjekësor SiCRED.

LEXO ME SHUME

Shërbime

Informohuni mbi shërbimet e ofruara nga shoqëritë e zotëruara nga SiCRED.

LEXO ME SHUME 

Ler takimin online

Rezervoni në pak klikime takimin me një nga ekspertët tanë të shitjeve.

APLIKO TANI

Raporte Vjetore

Ecuria dhe ngjarjet më të rëndësishme të aktivitetit tonë ndër vite.

LEXO ME SHUME

Përgjegjësia Sociale

Ne kujdesemi për ju, ashtu si për komunitetin ku jetojmë.

LEXO ME SHUME 

Karriera

Njihuni me mundësitë aktuale të punësimit pranë SiCRED.

LEXO ME SHUME 

Gjeni sigurimin
e duhur

Njihuni me produktet tona të sigurimit dhe përgatituni të kujdeseni për personat tuaj të dashur!

Produkte sigurimi për individë

Produktet e sigurimit për individë dhe familje janë mbrojtja e duhur për veten dhe personat tuaj më të dashur. Kujdesuni për jetën, shëndetin dhe sigurinë financiare të familjes

Produkte sigurimi për biznese dhe korporata

Mbroni jetën dhe të ardhmen e punonjësve tuaj! Ata janë aseti parësor i aktivitetit tuaj ekonomik, ndaj sigurohuni që të jenë të mbojtur dhe të punojnë të qetë, duke u ofruar mundësitë më të mira të sigurimit!

Produkte sigurimi për individë

Produktet e sigurimit për individë dhe familje janë mbrojtja e duhur për veten dhe personat tuaj më të dashur. Kujdesuni për jetën, shëndetin dhe sigurinë financiare të familjes

Produkte sigurimi për biznese dhe korporata

Mbroni jetën dhe të ardhmen e punonjësve tuaj! Ata janë aseti parësor i aktivitetit tuaj ekonomik, ndaj sigurohuni që të jenë të mbojtur dhe të punojnë të qetë, duke u ofruar mundësitë më të mira të sigurimit!

Njihuni me të rejat tona më të fundit

NOTICE ON SiCRED MEDICAL NETWORK

Meet UniLab, the newest laboratory part of SiCRED Medical Network. In UniLab laboratory you will have the opportunity to receive clinical-biochemical, hormonal, hematological, bacteriological, etc. analyzes. For more information on the lab’s services, visit...

Notice on SiCRED Medical Network

Dr. Limbach Laboratory in Tirana is the Albanian branch of the largest network of laboratories in Europe and now part of SiCRED Medical Network. Dr. Limbach Laboratory performs on-site the full range of laboratory examinations, ranging from routine to...

Notice on SiCRED Medical Network

Let us introduce to you Pegasus Med, the laboratory and diagnostic center established in 2012, which was recently added to SiCRED Medical Network. The laboratory performs a wide range of biochemical, hormonal, immunological, hematological tests, allergy...

All children have the right to enjoy!

Click to read the full article…

Information on insurance taxes

Click to read the full article…

Spote

Spote TV të fushatave SiCRED ndër vite dhe intervista.

ME SHUME 

Informacion i zgjeruar rreth sigurimit të jetës

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.