Rrjetit Mjekësor SiCRED i shtohet Studio Dentare Valera

Rrjetit Mjekësor SiCRED i shtohet Studio Dentare Valera

Rrjetit Mjekësor SiCRED i shtohet Studio Dentare Valera Së fundmi Rrjetit Mjekësor SiCRED i është shtuar një tjetër klinikë prestigjioze dentare – Studio Dentare Valera. Me vendndodhje në Tiranë, Rr. Pjetër Bogdani, “Studio Dentare Valera” ofron një gamë të...
SiCRED ju uron Gëzuar Festat!

SiCRED ju uron Gëzuar Festat!

SiCRED ju uron Gëzuar Festat! Le të jenë këto ditë një mundësi për t’u mbledhur me familjarët dhe të dashurit tuaj, për të kaluar momente të çmuara dhe të gëzueshme bashkërisht!  Duke ju falenderuar për një tjetër vit të kaluar së bashku, urojmë që rrugëtimi në vijim...
SiCRED vijon investimin në forcën shitëse

SiCRED vijon investimin në forcën shitëse

SiCRED vijon investimin në forcën shitëse Një ndër politikat kryesore të Burimeve Njerëzore është trajnimi dhe kualifikimi i vazhdueshëm i stafit, për rritjen e performancës dhe përditësimin me të rejat e tregut. Në varësi të rezultatit të përgjithshëm të arritur në...
SiCRED publikon Raportin Vjetor 2016

SiCRED publikon Raportin Vjetor 2016

SiCRED publikon Raportin Vjetor 2016 Viti 2016 ishte vit sfidues, por përtej vështirësive të tregut financiar, SiCRED ka dëshmuar për rritje të primeve të shkruara me 4.38% më shumë se viti 2015, duke rritur kështu pjesën e tregut me 2.5% krahasuar me një vit më parë....