Klinika “Zogu i Parë”, pjesë e rrjetit mjekësor të SiCRED

Klinika “Zogu i Parë”, pjesë e rrjetit mjekësor të SiCRED

Klinika “Zogu i Parë”, pjesë e rrjetit mjekësor të SiCRED SiCRED vijon zgjerimin e rrjetit të saj mjekësor, duke shtuar në fond një nga klinikat më të reja në Shqipëri. Klinika “Zogu i Parë”, me vendndodhje në Tiranë, ofron për klientët e SiCRED një eksperiencë...
SiCRED pjesëmarrëse në Panairin e Karrierës pranë UET

SiCRED pjesëmarrëse në Panairin e Karrierës pranë UET

SiCRED pjesëmarrëse në Panairin e Karrierës pranë UET Si një nga evenimentet më të rëndësishme që organizojnë institucionet shtetërore dhe universitetet private, Panairi i Punës edhe këtë vit nuk mungoi në Universitetin Europian të Tiranës. Dhjetra kompani që veprojnë...