Agjenti për sigurimin e jetës, hallka lidhëse drejt sigurimit tuaj

Agjenti për sigurimin e jetës, hallka lidhëse drejt sigurimit tuaj

BLOG SiCRED Agjenti për sigurimin e jetës, hallka lidhëse drejt sigurimit tuaj. Ervis Ndreaj Agjent në sigurime jete Publikuar më 23.04.2021 “- Përse duhet të sigurohem?” Kjo nuk është një pyetje që i duhet bërë agjentit për sigurimin e jetës, por një pyetje që duhet...
Sigurimi i jetës dhe pandemia

Sigurimi i jetës dhe pandemia

BLOG SiCRED Sigurimi i jetës dhe pandemia Rëndësia e të qenit të siguruar Nga: Greta Sejdinaj Publikuar: 22.02.2021 Pandemia është një fenomen i çuditshëm. Në dukje na detyron të qëndrojmë larg njëri-tjetrit, por në të vërtetë jemi shumë më pranë, në fatin e...
Si të raportoj dëmin tim pranë SiCRED?

Si të raportoj dëmin tim pranë SiCRED?

BLOG SiCRED Si të raportoj dëmin tim pranë SiCRED? Nga: Elona Fetollari Publikuar: 03.02.2021 Me nënshkrimin e  kontratës së sigurimit, të siguruarit i lind e drejta për të përfituar nga kjo kontratë dhe për të reklamuar ndaj siguruesit çdo dëm që mund t’i shkaktohet...
Si të zgjidhni sigurimin e duhur për ju?

Si të zgjidhni sigurimin e duhur për ju?

BLOG SiCRED Si të zgjidhni sigurimin e duhur për ju? Nga: Evelina Koçi dhe Greta Sejdinaj Publikuar: 14.10.2020 Sigurimi i shëndetit është sigurimi që ju mbron në rast të shfaqjes së problemeve shëndetësore, të cilat i trajtoni duke ju drejtuar kujdesit shëndetësor...
Përse kujdesi parandalues ul shpenzimet mjekësore?

Përse kujdesi parandalues ul shpenzimet mjekësore?

BLOG SiCRED Përse kujdesi parandalues ul shpenzimet mjekësore? Nga: Jona Prendi Publikuar më: 11.08.2020 Në emër të shëndetit, kryefjala e të gjitha kohërave, e ritheksuar edhe në 2020-ën “Covidiane”. Shkencat mjekësore, teknologjia dhe eksperienca humane, i japin...
Të kuptojmë diferencat mes disa prej produkteve të sigurimit të SiCRED

Të kuptojmë diferencat mes disa prej produkteve të sigurimit të SiCRED

BLOG SiCRED Të kuptojmë diferencat mes disa prej produkteve të sigurimit të SiCRED Nga Gladiola Jani Publikuar më: 16.07.2020 Pavarësisht moshës, vendit ku jetojmë, punës që bëjmë, të gjithë ndodhemi përballë riskut të shfaqjes së një sëmundjeje apo pësimit të një...
Sigurimi i jetës, kursim apo shpenzim?

Sigurimi i jetës, kursim apo shpenzim?

BLOG SiCRED Sigurimi i jetës, kursim apo shpenzim? Publikuar më: 26.06.2020 “Nëse shtoni pak nga pak, por do ta bëni shpesh, së shpejti pak do të bëhet shumë”, është Hesiodi, poeti më i vjetër grek, i cili fliste për kursimet në këtë mënyrë. Njeriu...