Intervistë me z.Genc Koxhaj në Revistën Monitor

Sigurimi i Jetës dhe Shëndetit përfaqëson mbrojtjen tipike për konsumatorin në rast pandemie. Rritja e numrit të infektimeve me COVID-19 ka sjellë dhe rritjen e numrit të kërkesave për rimbursim pranë SiCRED, ku, që nga fillimet e pandemisë, kemi trajtuar mbi 120 klientë me mbi 340.000 euro kërkesë për dëmshpërblim.

Për më tepër, ju ftojmë të lexoni intervistën e plotë të z. Genc Koxhaj në Revistën Monitor: https://cutt.ly/lcOVWSX