Njoftim për ndryshim në Rrjetin Mjekësor SiCRED!

Rrjeti Mjekësor SiCRED është subjekt ndryshimesh të vazhdueshme. Tashmë mbi 120 klinika dhe spitale private, brenda dhe jashtë Shqipërisë, janë pjesë e tij. Na ndiqni për t’u informuar mbi ndryshimet në rrjetin tonë mjekësor, si dhe për të rejat më të fundit!