b

Category: Viti 2023

Njoftim mbi Rrjetin Mjekësor SiCRED – Swiss Medical Center

Të siguruarit e SiCRED mund të marrin tashmë shërbimet mjekësore edhe pranë Swiss Medical Center. Me pesë filiale në Tiranë dhe një në Elbasan, Swiss Medical Center ofron ekzaminime laboratorike dhe kryen një spektër të gjerë të analizave. 

Shërbimet që do të gjeni: kontroll klinik-biokimik, imunologjik, hormonal, gjenetik, bakterologjik, konsulta mjekësore etj.

Për informacion mbi shërbimet vizitoni www.smclab.al ose kontaktoni SiCRED në cel: +355 692084026 | email: contact@sicred.com.al.

Related Posts

Rrathë dhurues

Rrathë dhurues

Eventi "Rrathë Dhurues" i organizuar nga Partnerët Shqipëri, në edicionin e tij të pestë, i dha zë katër kauzave sociale të katër organizatave...

Garo/mbështet si maratonomak!

Garo/mbështet si maratonomak!

Garuam dhe mbështetëm si maratonomakë Fondacionin Down Syndrome Albania, në edicionin VII të Maratonës së Tiranës, në një lëvizje të madhe për jetën...