b

Category: Viti 2023

Njoftim mbi rrjetin mjekësor SiCRED – Wellness Albania Clinic

Merrni shërbimet e nevojshme mjekësore edhe pranë Wellness Albania Clinic, së fundmi bërë pjesë e rrjetit mjekësor SiCRED.

Pranë klinikës do të gjeni shërbime laboratorike (për ekzaminime biokimike, hormonale apo imunologjike), imazherike (ekografi, CT-skaner, mamografi, MRI, DEXA etj.), kardiologjike etj..

 Për informacion mbi shërbimet e Wellness Albania Clinic vizitoni www.klinika.wellnessalbania.al ose kontaktoni SiCRED në cel: +355 692084026 | email: contact@sicred.com.al.

Related Posts

Rrathë dhurues

Rrathë dhurues

Eventi "Rrathë Dhurues" i organizuar nga Partnerët Shqipëri, në edicionin e tij të pestë, i dha zë katër kauzave sociale të katër organizatave...

Garo/mbështet si maratonomak!

Garo/mbështet si maratonomak!

Garuam dhe mbështetëm si maratonomakë Fondacionin Down Syndrome Albania, në edicionin VII të Maratonës së Tiranës, në një lëvizje të madhe për jetën...