b

Category: Viti 2023

Njoftim për rrjetin mjekësor SiCRED – BioCare Lab

Laboratori BioCare Lab, së fundmi bashkëpunon me SiCRED për të ofruar shërbimet e tij ndaj të siguruarve tanë.

Pranë BioCare Lab do të gjeni një gamë të gjerë të analizave laboratorike.

Për informacion mbi shërbimet e laboratorit vizitoni BioCare Lab në Facebook ose kontaktoni SiCRED në cel: +355 692084026 | email: contact@sicred.com.al.

Related Posts

Rrathë dhurues

Rrathë dhurues

Eventi "Rrathë Dhurues" i organizuar nga Partnerët Shqipëri, në edicionin e tij të pestë, i dha zë katër kauzave sociale të katër organizatave...

Garo/mbështet si maratonomak!

Garo/mbështet si maratonomak!

Garuam dhe mbështetëm si maratonomakë Fondacionin Down Syndrome Albania, në edicionin VII të Maratonës së Tiranës, në një lëvizje të madhe për jetën...