b

Category: Viti 2023

Njoftim për rrjetin mjekësor SiCRED – Family Hospital

Të siguruarit tanë tashmë mund të marrin shërbime mjekësore edhe pranë Family Hospital. Disa nga shërbimet që do të gjeni pranë qendrës mjekësore janë: ekzaminime laboratorike, imazherike, konsulta me mjekun specialist, ndërhyrje kirurgjikale etj.

Për informacion mbi shërbimet e Family Hospital vizitoni www.ifmc.al ose kontaktoni SiCRED në cel: +355 692084026 | email: contact@sicred.com.al.

Related Posts

Rrathë dhurues

Rrathë dhurues

Eventi "Rrathë Dhurues" i organizuar nga Partnerët Shqipëri, në edicionin e tij të pestë, i dha zë katër kauzave sociale të katër organizatave...

Garo/mbështet si maratonomak!

Garo/mbështet si maratonomak!

Garuam dhe mbështetëm si maratonomakë Fondacionin Down Syndrome Albania, në edicionin VII të Maratonës së Tiranës, në një lëvizje të madhe për jetën...