Njoftim për rrjetin mjekësor SiCRED – Klinika okulistike Beci | SiCRED
b

Category: Viti 2023

Njoftim për rrjetin mjekësor SiCRED – Klinika okulistike Beci

Për të gjithë të siguruarit tanë në Shkodër, Klinika Okulistike Beci bëhet pjesë e rrjetit mjekësor SiCRED, për të ofruar një gamë shërbimesh të lidhura me shëndetin e syrit. 

Për më tepër informacion kontaktoni SiCRED në cel: +355 692084026 | email: contact@sicred.com.al.

Related Posts

Raporti Vjetor 2022

Raporti Vjetor 2022

Kemi kënaqësinë të ndajmë me ju Raportin Vjetor 2022, një pasqyrë e plotë e rrugëtimit dhe arritjeve tona gjatë vitit të kaluar. Viti 2022 ka...