Në Duar të Sigurta

Mbështetuni tek ne për një jetë të sigurt dhe pa shqetësime!

Ndihuni të qetë me sigurimin tuaj të jetës!

Rrjeti Mjekësor

Mbi 120 klinika dhe spitale private, brenda dhe jashtë Shqipërisë, pjesë të Rrjetit Mjekësor SiCRED.

LEXO ME SHUME

Shërbime

Informohuni mbi shërbimet e ofruara nga shoqëritë e zotëruara nga SiCRED.

LEXO ME SHUME 

Ler takimin online

Rezervoni në pak klikime takimin me një nga ekspertët tanë të shitjeve.

APLIKO TANI

Raporte Vjetore

Ecuria dhe ngjarjet më të rëndësishme të aktivitetit tonë ndër vite.

LEXO ME SHUME

Përgjegjësia Sociale

Ne kujdesemi për ju, ashtu si për komunitetin ku jetojmë.

LEXO ME SHUME 

Karriera

Njihuni me mundësitë aktuale të punësimit pranë SiCRED.

LEXO ME SHUME 

Gjeni sigurimin
e duhur

Njihuni me produktet tona të sigurimit dhe përgatituni të kujdeseni për personat tuaj të dashur!

Produkte sigurimi për individë

Produktet e sigurimit për individë dhe familje janë mbrojtja e duhur për veten dhe personat tuaj më të dashur. Kujdesuni për jetën, shëndetin dhe sigurinë financiare të familjes

Produkte sigurimi për biznese dhe korporata

Mbroni jetën dhe të ardhmen e punonjësve tuaj! Ata janë aseti parësor i aktivitetit tuaj ekonomik, ndaj sigurohuni që të jenë të mbojtur dhe të punojnë të qetë, duke u ofruar mundësitë më të mira të sigurimit!

Produkte sigurimi për individë

Produktet e sigurimit për individë dhe familje janë mbrojtja e duhur për veten dhe personat tuaj më të dashur. Kujdesuni për jetën, shëndetin dhe sigurinë financiare të familjes

Produkte sigurimi për biznese dhe korporata

Mbroni jetën dhe të ardhmen e punonjësve tuaj! Ata janë aseti parësor i aktivitetit tuaj ekonomik, ndaj sigurohuni që të jenë të mbojtur dhe të punojnë të qetë, duke u ofruar mundësitë më të mira të sigurimit!

Njihuni me të rejat tona më të fundit

Njoftim mbi Rrjetin Mjekësor SiCRED

Njihuni me UniLab, laboratorin më të ri pjesë të Rrjetit Mjekësor SiCRED. Në laboratorin UniLab do të keni mundësi të kryeni analiza klinik-biokimike, hormonale, hematologjike, bakterologjike etj. Për më tepër informacion mbi shërbimet e laboratorit,...

Njoftim mbi Rrjetin Mjekësor SiCRED

Laboratori Dr. Limbach në Tiranë është dega në Shqipëri e rrjetit më të madh të laboratorëve në Europë dhe tashmë pjesë e Rrjetit Mjekësor SiCRED. Në Laboratorin Dr. Limbach kryhet on-site e gjithë gama e ekzaminimeve laboratorike, duke filluar që nga ato...

Njoftim mbi Rrjetin Mjekësor SiCRED

Ju njohim me Pegasus Med, laboratorin dhe qendrën diagnostike të themeluar në vitin 2012, i cili i është shtuar së fundmi Rrjetit Mjekësor SiCRED. Laboratori kryen një gamë të gjerë analizash biokimike, hormonale, imunologjike, hematologjike, teste alergjie...

Raporti Vjetor 2020

Pas një viti tejet të vështirë, të udhëhequr nga pasiguria, SiCRED ka kënaqësinë të ndajë përsëri me ju Raportin Vjetor, për vitin e pandemisë, vitin 2020. Pandemia, siç ndikoi negativisht ekonominë botërore, e po ashtu edhe atë shqiptare, i shtriu efektet e...

Të gjithë fëmijët kanë të drejtë të gëzojnë!

Kliko për të lexuar artikullin e plotë…

Informacion mbi taksat dhe tatimet në sigurime

Kliko për të lexuar artikullin e plotë…

Intervistë me Z. Genc Koxhaj në Revistën Monitor

Kliko për të lexuar artikullin e plotë…

Spote

Spote TV të fushatave SiCRED ndër vite dhe intervista.

ME SHUME 

Informacion i zgjeruar rreth sigurimit të jetës
Çfarë na shtyn të sigurojmë jetën?

Çfarë na shtyn të sigurojmë jetën?

Nga Gladiola Jani Publikuar më 01.04.2022   Çfarë na shtyn të sigurojmë jetën? Sigurimi i jetës është një nga gjetjet më të mrekullueshme të njerëzimit. Është i vetmi mjet që qindarkat i kthen në miliona para, duke i ofruar ato atëherë kur nevojiten më tepër. Dhe sigurimi i jetës është nga të paktat gjëra që...

Më shumë
Tetori bëhet rozë!

Tetori bëhet rozë!

Nga Evelina Koçi Publikuar më 13.10.2021 Tetori është muaji kushtuar ndërgjegjësimit mbi rëndësinë e kontrolleve dhe parandalimit, në luftën kundër kancerit të gjirit, ndaj duhet vijuar investimi në informimin e popullatës dhe në kërkime shkencore. Ky armik i rrezikshëm, kanceri i gjirit, është lloji më i përhapur i...

Më shumë
Përse më duhet sigurimi i jetës dhe shëndetit në udhëtim?

Përse më duhet sigurimi i jetës dhe shëndetit në udhëtim?

Përse më duhet sigurimi i jetës dhe shëndetit në udhëtim? Nga Evelina Koçi Publikuar më: 23.06.2021 Sigurimi në udhëtim është një mjet thelbësor për të udhëtuar në mënyrë të sigurt dhe nëse besoni se është i tepërt, ose që ndoshta është një nga shpenzimet që mund të shmangni për të ulur kostot e pushimeve tuaja,...

Më shumë