SiCRED

SOT, TI SFIDON GJITHÇKA!

Me sigurinë e plotë se për çdo veprim që do ndërmarrësh, do jesh në duar të sigurta!

Ndihuni të qetë me sigurimin tuaj të jetës!

Rrjeti Mjekësor

Mbi 120 klinika dhe spitale private, brenda dhe jashtë Shqipërisë, pjesë të Rrjetit Mjekësor SiCRED.

LEXO ME SHUME

Shërbime

Informohuni mbi shërbimet e ofruara nga shoqëritë e zotëruara nga SiCRED.

LEXO ME SHUME 

LËr takimin online

Rezervoni në pak klikime takimin me një nga ekspertët tanë të shitjeve.

APLIKO TANI

Raporte Vjetore

Ecuria dhe ngjarjet më të rëndësishme të aktivitetit tonë ndër vite.

LEXO ME SHUME

Përgjegjësia Sociale

Ne kujdesemi për ju, ashtu si për komunitetin ku jetojmë.

LEXO ME SHUME 

Karriera

Njihuni me mundësitë aktuale të punësimit pranë SiCRED.

LEXO ME SHUME 

Gjeni sigurimin
e duhur

Njihuni me produktet tona të sigurimit dhe përgatituni të kujdeseni për personat tuaj të dashur!

Produkte sigurimi për individë

Produktet e sigurimit për individë dhe familje janë mbrojtja e duhur për veten dhe personat tuaj më të dashur. Kujdesuni për jetën, shëndetin dhe sigurinë financiare të familjes

Produkte sigurimi për biznese dhe korporata

Mbroni jetën dhe të ardhmen e punonjësve tuaj! Ata janë aseti parësor i aktivitetit tuaj ekonomik, ndaj sigurohuni që të jenë të mbojtur dhe të punojnë të qetë, duke u ofruar mundësitë më të mira të sigurimit!

Njihuni me të rejat tona më të fundit

Njoftim mbi rrjetin mjekësor SiCRED – Premium Medical Clinic

Ju prezantojmë Premium Medical Clinic, klinikën më të re, e cila është bërë pjesë e rrjetit të gjerë mjekësor SiCRED. Pranë Premium Medical Clinic do të gjeni shërbime mjekësore të kardiologjisë, pediatrisë, nefrologjisë, dermatologjisë etj. Për më tepër...

Njoftim mbi rrjetin mjekësor SiCRED – Klinika Mjekësore Phoenix

Klinikën Mjekësore Phoenix tashmë e gjeni pjesë të rrjetit mjekësor SiCRED. Të gjithë të siguruarit tanë, që disponojnë kartën e sigurimit, mund të përfitojnë zbritje nga gama e shërbimeve mjekësore të klinikës. Për më tepër informacion rreth klinikës dhe...

Njoftim mbi rrjetin mjekësor SiCRED – Laboratori Altin Goxharaj

Klientët tanë në Gjirokastër tashmë mund të përfitojnë shërbime mjekësore me zbritje, nëpërmjet kartës së sigurimit SiCRED, edhe pranë Laboratorit Altin Goxharaj. Për më tepër informacion rreth laboratorit dhe përfitimeve nga sigurimi, na kontaktoni në cel:...

Njoftim mbi rrjetin mjekësor SiCRED – Egian by Intermedica

Me kënaqësi ju njoftojmë bashkëpunimin tonë më të ri me klinikën mjekësore dhe laboratorin Egian by Intermedica! Ky partneritet do të sjellë shumë avantazhe për klientët tanë, duke ofruar një spektër të gjerë të shërbimeve mjekësore, si: laborator,...

Njoftim mbi rrjetin mjekësor SiCRED – Klinika Mjekësore dhe Estetike Aura

Jemi të përkushtuar të kujdesemi për ju, duke zgjeruar vazhdimisht bashkëpunimin me subjektet mjekësore. Me rrjetin tonë mjekësor të specializuar, ofrojmë shërbime cilësore dhe trajtimin më të mirë për shëndetin tuaj. Falë bashkëpunimit me Klinikën Mjekësore...
Spote

Spote TV të fushatave SiCRED ndër vite dhe intervista.

ME SHUME 

Informacion i zgjeruar rreth sigurimit të jetës

Të gjithë në plazh, por kujdes lëkurën!

Të gjithë në plazh, por kujdes lëkurën!

Të gjithë në plazh, por kujdes lëkurën!Punoi: Evelina KoçiPublikuar më 16.05.2023   Muaji Maj i dedikohet ndërgjegjësimit për parandalimin e tumoreve të lëkurës dhe në mënyrë të veçantë, melanomës. Me ardhjen e verës dhe me dëshirën për t’u relaksuar nën rrezet e diellit, bëhet e nevojshme të rikujtojmë se sa e...

Më shumë
Java Ndërkombëtare e Sigurisë Rrugore

Java Ndërkombëtare e Sigurisë Rrugore

JAVA NDËRKOMBËTARE E SIGURISË RRUGOREPunoi: Greta SejdinajPublikuar më 12.05.2023 Ne në SiCRED, jemi të përkushtuar për të mbrojtur klientët tanë nga risku i humbjes së jetës, sëmundjeve dhe aksidenteve. Megjithatë, nëse ka një gjë që mund të ndërlikojë këto risqe, është rreziku në rrugë. Çdo ditë dëgjojmë lajme për...

Më shumë
Siguria dhe Shëndeti në Punë

Siguria dhe Shëndeti në Punë

Siguria dhe Shëndeti në PunëNga: Greta SejdinajPublikuar më 28.04.2023   Siguria dhe Shëndeti në Punë nënkupton masat e marra për të siguruar mirëqenien fizike dhe mendore të punonjësve gjatë kohës që zhvillojnë aktivitietin e tyre të punës. Kjo përfshin një sërë strategjishë dhe procedurash, si sigurimin e...

Më shumë