Shërbime

Pensione Vullnetare

Planifikoni pensionin tuaj tani! Anëtarësohuni në Fondin e Pensionit Vullnetar “CREDINS Pension”.

LEXO ME SHUME

Fond Investimi

Tashmë pranë SiCRED Ju mund të blini kuota të Fondit të Investimit “CREDINS Premium”.

LEXO ME SHUME

Këshillimi ligjor

Shërbime këshillimi për zbatimin e legjislacionit të punës në fuqi, nëpërmjet një ekipi të përkushtuar profesionistësh të kualifikuar dhe me përvojë.

LEXO ME SHUME

Siguria dhe Shëndeti në Punë

Asistencë dhe konsulencë ndaj shoqërive punëdhënëse për zbatimin e legjislacionit për sigurimin e mirëqenies në punë të punonjësve.

LEXO ME SHUME

Ndërmjetësim në Punësim

Këshillim ndaj çdo personi që kërkon punë apo ndaj çdo subjekti që kërkon të punësojë punonjës të kualifikuar shqiptarë apo të huaj.

LEXO ME SHUME

Ndërmjetësim për shërbime mjekësore

Afrimi i pacientëve me spitale dhe klinika në Europë, për të marrë shërbimet mjekësore më cilësore dhe në përputhje me kërkesat dhe nevojat e pacientit.

LEXO ME SHUME

Tradita shqiptare në fokusin e biznesit

SiCRED Distribution ka nisur si një projekt me rëndësi të veçantë në krijimin  e vlerave ekonomike dhe sociale, e përqendruar tërësisht në biznesin artizanal.

LEXO ME SHUME