Vlerësime

SiCRED fitues i çmimit “Shërbimi më i Mirë ndaj Publikut”, artikulli i botuar në Revistën Monitor

Më 13 Dhjetor 2015, në një mbrëmje gala, Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë ndau çmimet e përvitshme të sipërmarrjeve më të suksesshme të vitit
Shoqëria e Sigurimit të Jetës SiCRED është nderuar në këtë event, me çmimin “Shërbimi më i Mirë ndaj Publikut”, me motivacionin për shërbim inovativ me paketa sigurimi të personalizuara për kërkesat e klientëve.
Produkte sigurimi me përfitime reale, zbatimi rigoroz i kushteve kontraktuale, transparenca dhe sjellja etike ndaj çdo të siguruari, profesionalizmi i stafit, si dhe edukimi i vazhdueshëm i publikut, janë vlera të shtuara që shoqëria SiCRED i ofron tregut shqiptar.

Ju lutem lexoni për më shumë artikullin e botuar në Revistën Monitor.

Medalja e Bronzit e Mirënjohjes

SiCRED vlerësohet me “Medaljen e Bronzit të Mirënjohjes” për kontributin në sipërmarrjen e gjelbërimit të qytetit të Tiranës, e cila mban emrin “Një qytetar një pemë”, e organizuar nga Bashkia Tiranë. SiCRED dha kontributin e saj për gjallërimin me pemë të zonës së Kombinatit.