Ndërmjetësim për shërbime mjekësore

Ndërmjetësim për shërbime mjekësoreë

Nuk jeni të siguruar në SiCRED, por keni nevojë urgjente për shërbim mjekësor të specializuar?

Shoqëria SiCRED Assistance (e zotëruar në 100% të kapitalit të saj nga SiCRED) ofron shërbimin e ndërmjetësimit për të afruar pacientët me spitalet dhe klinikat në Europë, për të marrë shërbimet mjekësore më cilësore dhe në përputhje me kërkesat dhe nevojat e pacientit.

SiCRED Assistance ju ofron:
  • Planifikimin e marrjes së shërbimit mjekësor dhe procedurat e koordinimit pranë klinikës apo spitalit të përzgjedhur;
  • Organizimin e udhëtimit, nisje, mbërritje në destinacion dhe transferta në qytet, etj.;
  • Organizimin e vendqëndrimit (rezervim hoteli, apartamenti, shtëpi kurimi, etj.);
  • Procedurat ligjore për hyrje – daljet kufitare;
  • etj.
NA KONTAKTONI për të përfituar shërbimin!

Tirana:

e-mail: shitje@sicred.com.al
Cel: +355 697071501

Klikoni për Degët në Rrethe

Për më tepër informacion mbi shërbimet e ofruara nga SiCRED Assistance sh.p.k., klikoni në faqen zyrtare
www.sicred-assistance.com.al