SiCRED lidh marrëveshje bashkëpunimi me një nga laboratorët kryesorë mjekësorë privat në Shqipëri, i pajisur me teknologji moderne dhe me shtrirje në disa qytete në Shqipëri. Hidhet kështu hapi i parë për krijimin e një rrjeti të gjerë mjekësor, i cili do ofrojë përfitimet dhe shërbimet mjekësore më cilësore për klientët e SiCRED.