b

Category: Viti 2021

Intervistë me Z. Genc Koxhaj në Revistën Monitor

Intervistë me z.Genc Koxhaj në Revistën Monitor
Sigurimi i Jetës dhe Shëndetit përfaqëson mbrojtjen tipike për konsumatorin në rast pandemie. Rritja e numrit të infektimeve me COVID-19 ka sjellë dhe rritjen e numrit të kërkesave për rimbursim pranë SiCRED, ku, që nga fillimet e pandemisë, kemi trajtuar mbi 120 klientë me mbi 340.000 euro kërkesë për dëmshpërblim.

Për më tepër, ju ftojmë të lexoni intervistën e plotë të z. Genc Koxhaj në Revistën Monitor: https://cutt.ly/lcOVWSX

Related Posts

Njoftim mbi Rrjetin Mjekësor SiCRED

Njoftim mbi Rrjetin Mjekësor SiCRED

Njihuni me UniLab, laboratorin më të ri pjesë të Rrjetit Mjekësor SiCRED. Në laboratorin UniLab do të keni mundësi të kryeni analiza...

Njoftim mbi Rrjetin Mjekësor SiCRED

Njoftim mbi Rrjetin Mjekësor SiCRED

Laboratori Dr. Limbach në Tiranë është dega në Shqipëri e rrjetit më të madh të laboratorëve në Europë dhe tashmë pjesë e Rrjetit Mjekësor SiCRED....

Njoftim mbi Rrjetin Mjekësor SiCRED

Njoftim mbi Rrjetin Mjekësor SiCRED

Ju njohim me Pegasus Med, laboratorin dhe qendrën diagnostike të themeluar në vitin 2012, i cili i është shtuar së fundmi Rrjetit Mjekësor SiCRED....