Viti 2021

Njoftim mbi Rrjetin Mjekësor SiCRED

Njoftim mbi Rrjetin Mjekësor SiCRED

Njihuni me UniLab, laboratorin më të ri pjesë të Rrjetit Mjekësor SiCRED. Në laboratorin UniLab do të keni mundësi të kryeni analiza klinik-biokimike, hormonale, hematologjike, bakterologjike etj. Për më tepër informacion mbi shërbimet e laboratorit, vizitoni faqen @unilab.tirana  

Më shumë
Njoftim mbi Rrjetin Mjekësor SiCRED

Njoftim mbi Rrjetin Mjekësor SiCRED

Laboratori Dr. Limbach në Tiranë është dega në Shqipëri e rrjetit më të madh të laboratorëve në Europë dhe tashmë pjesë e Rrjetit Mjekësor SiCRED. Në Laboratorin Dr. Limbach kryhet on-site e gjithë gama e ekzaminimeve laboratorike, duke filluar që nga ato rutinë e deri në ato të avancuarat, siç mund të jetë...

Më shumë
Njoftim mbi Rrjetin Mjekësor SiCRED

Njoftim mbi Rrjetin Mjekësor SiCRED

Ju njohim me Pegasus Med, laboratorin dhe qendrën diagnostike të themeluar në vitin 2012, i cili i është shtuar së fundmi Rrjetit Mjekësor SiCRED. Laboratori kryen një gamë të gjerë analizash biokimike, hormonale, imunologjike, hematologjike, teste alergjie etj. Veç shërbimeve laboratorike, Pegasus Med ofron për...

Më shumë
Raporti Vjetor 2020

Raporti Vjetor 2020

Pas një viti tejet të vështirë, të udhëhequr nga pasiguria, SiCRED ka kënaqësinë të ndajë përsëri me ju Raportin Vjetor, për vitin e pandemisë, vitin 2020. Pandemia, siç ndikoi negativisht ekonominë botërore, e po ashtu edhe atë shqiptare, i shtriu efektet e saj edhe në tregun e sigurimit të jetës, duke sjellë për...

Më shumë
Rrjeti Mjekësor SiCRED vijon shtrirjen e mëtejshme edhe jashtë kufijve

Rrjeti Mjekësor SiCRED vijon shtrirjen e mëtejshme edhe jashtë kufijve

Rrjeti Mjekësor SiCRED vijon shtrirjen e mëtejshme edhe jashtë kufijve SiCRED është krenare për bashkëpunimet e saj me spitalet më në zë në rajon dhe Europë. Rrjeti mjekësor në Turqi radhit disa nga spitalet më prestigjioze, që ofrojnë shërbime të niveleve më të larta, me aparaturat më bashkëkohore. Së fundmi, listës...

Më shumë