b

Kategoria: Viti 2021

Zgjerohet më tej Rrjeti Mjekësor SiCRED. Një tjetër klinikë dentare pjesë e bashkëpunëtorëve prestigjiozë të tij.

Zgjerohet më tej Rrjeti Mjekësor SiCRED. Një tjetër klinikë dentare pjesë e bashkëpunëtorëve prestigjiozë të tij.
Klinika Dentare “Evident” bëhet së fundmi pjesë e Rrjetit Mjekësor SiCRED. E themeluar që prej vitit 1995, klinika ka një staf tejet të kualifikuar dhe profesional, me eksperiencë shumëvjeçare.

Disa nga shërbimet që ofron klinika Evident janë: kirurgjia dentare, implantologjia, ortodoncia etj.

Për më tepër informacion, vizitoni faqen web të Klinikës Dentare “Evident”.

Postime të ngjashme

Njoftim mbi Rrjetin Mjekësor SiCRED

Njoftim mbi Rrjetin Mjekësor SiCRED

Laboratori Dr. Limbach në Tiranë është dega në Shqipëri e rrjetit më të madh të laboratorëve në Europë dhe tashmë pjesë e Rrjetit Mjekësor SiCRED....

Njoftim mbi Rrjetin Mjekësor SiCRED

Njoftim mbi Rrjetin Mjekësor SiCRED

Ju njohim me Pegasus Med, laboratorin dhe qendrën diagnostike të themeluar në vitin 2012, i cili i është shtuar së fundmi Rrjetit Mjekësor SiCRED....

Raporti Vjetor 2020

Raporti Vjetor 2020

Pas një viti tejet të vështirë, të udhëhequr nga pasiguria, SiCRED ka kënaqësinë të ndajë përsëri me ju Raportin Vjetor, për vitin e pandemisë,...

Komente

0 Comments