b

Kategoria: Viti 2021

Rrjetit mjekësor SiCRED i shtohet Klinika Mjekësore “Komuna e Parisit”

Rrjetit mjekësor SiCRED i shtohet Klinika Mjekësore “Komuna e Parisit”
Rrjetit mjekësor SiCRED i shtohen së fundmi Klinika Mjekësore “Komuna e Parisit”, një klinikë multidisiplinare me një eksperiencë të gjatë në dhënien e kujdesit shëndetësor parësor dhe atij të specializuar. Klinika dallohet për një staf të kualifikuar dhe me eksperiencë brenda dhe jashtë vendit.

Disa nga shërbimet që mund të gjeni në klinikën KMK janë: kardiologjia, shërbimet laboratorike, gjinekologjia, ortopedia, pediatria, mikrokirurgjia etj.

Për më tepër informacion, vizitoni faqen web të Klinikës Mjekësore “Komuna e Parisit”.

Postime të ngjashme

Njoftim mbi Rrjetin Mjekësor SiCRED

Njoftim mbi Rrjetin Mjekësor SiCRED

Laboratori Dr. Limbach në Tiranë është dega në Shqipëri e rrjetit më të madh të laboratorëve në Europë dhe tashmë pjesë e Rrjetit Mjekësor SiCRED....

Njoftim mbi Rrjetin Mjekësor SiCRED

Njoftim mbi Rrjetin Mjekësor SiCRED

Ju njohim me Pegasus Med, laboratorin dhe qendrën diagnostike të themeluar në vitin 2012, i cili i është shtuar së fundmi Rrjetit Mjekësor SiCRED....

Raporti Vjetor 2020

Raporti Vjetor 2020

Pas një viti tejet të vështirë, të udhëhequr nga pasiguria, SiCRED ka kënaqësinë të ndajë përsëri me ju Raportin Vjetor, për vitin e pandemisë,...

Komente

0 Comments