b

Kategoria: Viti 2021

Të gjithë fëmijët kanë të drejtë të gëzojnë!

Të gjithë fëmijët kanë të drejtë të gëzojnë!
Për Festën e Fëmijëve, me 1 Qershor, SiCRED dhuroi pranë Fondacionit Down Syndrome Albana, për të mbështetur shërbimin terapeutik të njërit prej fëmijëve, që përfiton prej shërbimeve në qendrën PRO PAK.

Nëpërmjet këtij gjesti, SiCRED ju fton të dhuroni në mbështetje të fëmijëve me aftësi të kufizuara! Mund të dhuroni edhe në kutinë e donacioneve vendosur pranë Zyrave Qendrore të SiCRED.

Postime të ngjashme

Njoftim mbi Rrjetin Mjekësor SiCRED

Njoftim mbi Rrjetin Mjekësor SiCRED

Laboratori Dr. Limbach në Tiranë është dega në Shqipëri e rrjetit më të madh të laboratorëve në Europë dhe tashmë pjesë e Rrjetit Mjekësor SiCRED....

Njoftim mbi Rrjetin Mjekësor SiCRED

Njoftim mbi Rrjetin Mjekësor SiCRED

Ju njohim me Pegasus Med, laboratorin dhe qendrën diagnostike të themeluar në vitin 2012, i cili i është shtuar së fundmi Rrjetit Mjekësor SiCRED....

Raporti Vjetor 2020

Raporti Vjetor 2020

Pas një viti tejet të vështirë, të udhëhequr nga pasiguria, SiCRED ka kënaqësinë të ndajë përsëri me ju Raportin Vjetor, për vitin e pandemisë,...

Komente

0 Comments