b

Category: Viti 2021

Rrjeti Mjekësor SiCRED vijon shtrirjen e mëtejshme edhe jashtë kufijve

Rrjeti Mjekësor SiCRED vijon shtrirjen e mëtejshme edhe jashtë kufijve
SiCRED është krenare për bashkëpunimet e saj me spitalet më në zë në rajon dhe Europë. Rrjeti mjekësor në Turqi radhit disa nga spitalet më prestigjioze, që ofrojnë shërbime të niveleve më të larta, me aparaturat më bashkëkohore.

Së fundmi, listës së bashkëpunimeve me SiCRED i shtohet filiali më ri në Stamboll i një prej spitaleve më të mirënjohur në Turqi, i cili është i përbërë prej gjashtë spitalesh, e që bashkëpunon me SiCRED që prej vitit 2018.

Filiali i ri specializohet në transplantin robotik dhe tradicional të veshkës, si dhe në ndërhyrje të tjera kirurgjikale robotike; ndërhyrjet kirurgjikale të tumorit të të rriturve dhe ato pediatrike; ndërhyrjet kirurgjikale karidake; qendrën e shëndetit të zemrës së të moshuarve etj.

Po përgatitet, ndërkaq, të sjellë ndryshim në metodat klinike dhe të trajtimit, përfshirë qendrën e shtyllës kurrizore, klinikën e rehabilitimit dhe qelizat staminale.

Na kontaktoni për më tepër informacion.

Related Posts

Njoftim mbi Rrjetin Mjekësor SiCRED

Njoftim mbi Rrjetin Mjekësor SiCRED

Njihuni me UniLab, laboratorin më të ri pjesë të Rrjetit Mjekësor SiCRED. Në laboratorin UniLab do të keni mundësi të kryeni analiza...

Njoftim mbi Rrjetin Mjekësor SiCRED

Njoftim mbi Rrjetin Mjekësor SiCRED

Laboratori Dr. Limbach në Tiranë është dega në Shqipëri e rrjetit më të madh të laboratorëve në Europë dhe tashmë pjesë e Rrjetit Mjekësor SiCRED....

Njoftim mbi Rrjetin Mjekësor SiCRED

Njoftim mbi Rrjetin Mjekësor SiCRED

Ju njohim me Pegasus Med, laboratorin dhe qendrën diagnostike të themeluar në vitin 2012, i cili i është shtuar së fundmi Rrjetit Mjekësor SiCRED....