Viti 2017

SiCRED ju uron Gëzuar Festat!

SiCRED ju uron Gëzuar Festat!

SiCRED ju uron Gëzuar Festat! Le të jenë këto ditë një mundësi për t’u mbledhur me familjarët dhe të dashurit tuaj, për të kaluar momente të çmuara dhe të gëzueshme bashkërisht!  Duke ju falenderuar për një tjetër vit të kaluar së bashku, urojmë që rrugëtimi në vijim të jetë sa më i suksesshëm dhe i...

Më shumë
SiCRED sjell katër paketa për Sigurimin e Jetës së Nxënësve dhe Studentëve. Lexoni artikujt të botuar në shtypin e shkruar

SiCRED sjell katër paketa për Sigurimin e Jetës së Nxënësve dhe Studentëve. Lexoni artikujt të botuar në shtypin e shkruar

SiCRED sjell katër paketa për Sigurimin e Jetës së Nxënësve dhe Studentëve. Lexoni artikujt të botuar në shtypin e shkruar. Shoqëria e Sigurimit të Jetës SiCRED sjell në tregun shqiptar katër paketa të menduara posaçërisht për sigurimin e jetës së nxënësve dhe studentëve. Duke filluar nga 1,200 lekë në vit, nxënësit...

Më shumë
SiCRED vijon investimin në forcën shitëse

SiCRED vijon investimin në forcën shitëse

SiCRED vijon investimin në forcën shitëse Një ndër politikat kryesore të Burimeve Njerëzore është trajnimi dhe kualifikimi i vazhdueshëm i stafit, për rritjen e performancës dhe përditësimin me të rejat e tregut. Në varësi të rezultatit të përgjithshëm të arritur në vlerësimin e ecurisë së trajnimit, hartohen masat...

Më shumë
SiCRED organizon trajnimin e forcës shitëse me fokus sigurimet e Jetës, si pjesë e rëndësishme e Financave Personale të Shqiptarëve

SiCRED organizon trajnimin e forcës shitëse me fokus sigurimet e Jetës, si pjesë e rëndësishme e Financave Personale të Shqiptarëve

SiCRED organizon trajnimin e forcës shitëse me fokus sigurimet e Jetës, si pjesë e rëndësishme e Financave Personale të Shqiptarëve Publiku Shqiptar ka ende nevojë për informacion mbi kulturën e kursimit, në mënyrë që të bëjë zgjedhjet e duhura në investime apo financa personale. Pikërisht me këtë fokus, në datat 19...

Më shumë
SiCRED publikon Raportin Vjetor 2016

SiCRED publikon Raportin Vjetor 2016

SiCRED publikon Raportin Vjetor 2016 Viti 2016 ishte vit sfidues, por përtej vështirësive të tregut financiar, SiCRED ka dëshmuar për rritje të primeve të shkruara me 4.38% më shumë se viti 2015, duke rritur kështu pjesën e tregut me 2.5% krahasuar me një vit më parë. Po ashtu, risi të tilla si hedhja në treg e...

Më shumë