b

SiCRED publikon Raportin Vjetor 2016

Viti 2016 ishte vit sfidues, por përtej vështirësive të tregut financiar, SiCRED ka dëshmuar për rritje të primeve të shkruara me 4.38% më shumë se viti 2015, duke rritur kështu pjesën e tregut me 2.5% krahasuar me një vit më parë.

Po ashtu, risi të tilla si hedhja në treg e produktit “Sigurimi i Jetës me Mbijetesë”, dëshmojnë finalizimin e një pune të gjatë dhe intensive të stafit të SiCRED për të ofruar produktet me të mira krijuar sipas kërkesave të klientëve, numri i të cilëve arrin rreth 69 mijë për vitin 2016.
Ecuri pozitive konstatohen edhe për SiCRED Pensions, tashmë nën emrin Credins Invest. Fundi i vitit 2016 numëroi të regjistruar rreth 8,870 anëtarë në portofolin e Fondit të Pensionit Vullnetar dhe po gjatë këtij viti, startoi punën e tij edhe Fondi i Investimit Credins Premium.

Zgjerimi i shërbimeve të SiCRED Assistance solli pranë çdo klienti aktual dhe potencial, përveç konsulencës së shoqërive punëdhënëse në fushën e sigurisë dhe shëndetit në punë, edhe ndërmjetësimin në shërbime mjekësore dhe ndërmjetësimin në punësim.

Klikoni këtu për të lexuar Raportin Vjetor 2016.

Related Posts

Raporti Vjetor 2021

Raporti Vjetor 2021

SiCRED ka kënaqësinë të ndajë me ju përmbledhjen e një tjetër viti sfidash, përpjekjesh dhe arritjesh, përmes Raportit Vjetor 2021. Gjatë periudhës...

Raporti Vjetor 2020

Raporti Vjetor 2020

Pas një viti tejet të vështirë, të udhëhequr nga pasiguria, SiCRED ka kënaqësinë të ndajë përsëri me ju Raportin Vjetor, për vitin e pandemisë,...