b

Raporti Vjetor 2020

Pas një viti tejet të vështirë, të udhëhequr nga pasiguria, SiCRED ka kënaqësinë të ndajë përsëri me ju Raportin Vjetor, për vitin e pandemisë, vitin 2020.

Pandemia, siç ndikoi negativisht ekonominë botërore, e po ashtu edhe atë shqiptare, i shtriu efektet e saj edhe në tregun e sigurimit të jetës, duke sjellë për shoqërinë SiCRED rritje të konsiderueshme të kërkesave për dëmshpërblim, ardhur si pasojë e infektimit me COVID-19.

Mbi 100 ishin rastet e dëmeve të trajtuara nga SiCRED, për humbje jete apo dëme shëndetësore, ku u mbuluan vizitat mjekësore, shtrimi dhe kurimi në spital, medikamentet etj.; dhe rreth 250.000 euro kanë qenë vlerat e dëmshpërblyera për këto raste, duke e bërë SiCRED një shoqëri lider në tregun e sigurimeve në njohjen dhe mbulimin e shpenzimeve apo dëmshpërblimeve për shkak të pandemisë.

Duke shpresuar që të gjithë së bashku të jemi mirë dhe vështirësitë e vitit 2020 të mos i përjetojmë sërish, ju ftojmë të ndajmë së bashku Raportin Vjetor 2020.

Related Posts

Raporti Vjetor 2021

Raporti Vjetor 2021

SiCRED ka kënaqësinë të ndajë me ju përmbledhjen e një tjetër viti sfidash, përpjekjesh dhe arritjesh, përmes Raportit Vjetor 2021. Gjatë periudhës...

Njoftim mbi Rrjetin Mjekësor SiCRED

Njoftim mbi Rrjetin Mjekësor SiCRED

Njihuni me UniLab, laboratorin më të ri pjesë të Rrjetit Mjekësor SiCRED. Në laboratorin UniLab do të keni mundësi të kryeni analiza...

Njoftim mbi Rrjetin Mjekësor SiCRED

Njoftim mbi Rrjetin Mjekësor SiCRED

Laboratori Dr. Limbach në Tiranë është dega në Shqipëri e rrjetit më të madh të laboratorëve në Europë dhe tashmë pjesë e Rrjetit Mjekësor SiCRED....