b

Kategoria: Viti 2017

Nënshkruhet memorandumi i bashkëpunimit në fushën financiare dhe të sigurimit

Nënshkruhet memorandumi i bashkëpunimit në fushën financiare dhe të sigurimit
Në emër të zhvillimit të sektorit financiar në mbështetje të zhvillimit të ekonomisë, më 13.09.2017, është nënshkruar Memorandumi i Bashkëpunimit në fushën financiare dhe të sigurimit!

Për më tepër klikoni për të lexuar artikullin në revistën Monitor.

Postime të ngjashme

Komente

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *