Viti 2019

“Tirana Panel Clinic” së fundmi i bashkohet Rrjetit Mjekësor SiCRED

“Tirana Panel Clinic” së fundmi i bashkohet Rrjetit Mjekësor SiCRED

“Tirana Panel Clinic” së fundmi i bashkohet Rrjetit Mjekësor SiCRED “Tirana Panel Clinic” është bashkëpunetori më i ri që i bashkohet Rrjetit Mjekësor SiCRED. Klinika, e vendosur në Tiranë, me një staf profesional dhe ambiente bashkëkohore, u ofron klientëve siguri dhe shërbime të specializuara në fushën e...

Më shumë
Konferenca “Për të përmirësuar Shëndetin së Bashku”

Konferenca “Për të përmirësuar Shëndetin së Bashku”

Konferenca “Për të përmirësuar Shëndetin së Bashku” Mbyllet me sukses Konferenca Mjekësore "Për të Përmirësuar Shëndetin së Bashku. Dimensioni Kombëtar dhe Rajonal", organizuar më 15 Tetor nga SiCRED Assistance në bashkëpunim me Istituto Auxologico Italiano. Për më tepër informacion shfletoni galerinë e fotove të...

Më shumë
SiCRED Assistance në emisionin Vizioni i Pasdites

SiCRED Assistance në emisionin Vizioni i Pasdites

SiCRED Assistance në emisionin Vizioni i Pasdites SiCRED Assistance dhe Istituto Auxologico Italiano, të ftuar në emisionin Vizioni i Pasdites, flasin për bashkëpunimin midis tyre dhe ndërmjetësimin në shërbime shëndetësore. Fokusi mbetet tek cilësia dhe risitë në shërbimet shëndetësore që Istituto Auxologico...

Më shumë
SiCRED Assistance në emisionin Wake Up

SiCRED Assistance në emisionin Wake Up

SiCRED Assistance në emisionin Wake Up Administratorja e SiCRED Assistance, znj. Vjosa Bodo, flet në emisionin Wake Up mbi shqetësimin për sëmundjet që prekin më shumë shqiptarët dhe konferencën mjekësore që organizohet lidhur me këtë tematikë "Për të Përmirësuar Shëndetin së bashku. Dimensioni Kombëtar dhe Rajonal."...

Më shumë
Rezervoni online takimin!

Rezervoni online takimin!

Rezervoni online takimin! SiCRED lancon platformën e rezervimit online të takimeve, si shoqëria e parë e sigurimeve që ofron një risi të tillë për publikun. Në vetëm pak klikime, do të mund të përzgjidhni ditën, orarin, ekspertin e SiCRED dhe produktin për të cilin interesoheni dhe do të merrni menjëherë konfirmimin...

Më shumë