b

Category: Viti 2019

Konferenca “Për të përmirësuar Shëndetin së Bashku”

Konferenca “Për të përmirësuar Shëndetin së Bashku”
Mbyllet me sukses Konferenca Mjekësore “Për të Përmirësuar Shëndetin së Bashku. Dimensioni Kombëtar dhe Rajonal”, organizuar më 15 Tetor nga SiCRED Assistance në bashkëpunim me Istituto Auxologico Italiano.

Për më tepër informacion shfletoni galerinë e fotove të konferencës, lexoni artikullin në portalin SCAN.

Klikoni mbi videon për kronikën e plotë të SCAN TV.

Related Posts